• Biķernieku trasē šodien sākas autosporta sezona

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    27. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Šogad Biķernieku trase uzņems jaunus sacīkšu seriālus, kā arī sadarbību partnerus, kas jauniešiem piedāvās jaunas izklaides iespējas.

    Biķernieku kompleksā sporta bāzē šogad tiek plānots organizēt jau ceturto Pasaules čempionāta posmu rallijkrosā – Neste World RX, kas, pateicoties 2016. gadā izbūvētajai rallijkrosa trasei un publiski pieejamai infrastruktūrai sacensību norisē, ir vairākkārt saņēmusi Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) atzinības balvu par labāk organizēto Pasaules čempionāta rallijkrosā posmu pasaulē. Biķernieku šīs sezonas kalendāram pievienojas arī jauns rallijkrosa seriāls ''RallyX Nordic’', kurš tiks aizvadīts 20. – 21. jūlijā.

    Ņemot vērā, ka Biķernieki ir mājvieta dažādu motorizēto sporta veidu sacensībām, trasē nepārtraukti tiek kontrolēts arī sacensību trokšņu līmenis, lai rūpētos par iedzīvotāju labsajūtu un nodrošinātu pieļaujamo trokšņu līmeņu ievērošanu sacensību laikā. Trokšņu līmenis katru dienu tiek fiksēts un ar rezultātiem ikviens interesents var iepazīties Biķernieku trases mājaslapā: http://www.bksb.lv/index.php/features/par-trasi/skana

    Biķernieku trase aktīvās atpūtas cienītājiem ir speciāli izveidojusi īpaši atzīmētas treniņu takas skrējējiem un velosipēdistiem, kuras izveidotas trases apkārtnē esošajos mežos un kuras iedzīvotāji var izmantot neatkarīgi no trasē notiekošajiem pasākumiem. Biķernieku kompleksā sporta bāze ir kļuvusi par iecienītu atpūtas vietu apkaimes iedzīvotāju vidū un 93% no aptaujātajiem iedzīvotājiem ir apgalvojuši, ka uzskata trasi par nozīmīgu sporta, izglītības un izklaides centru.

    Šogad Biķernieku trasē norisināsies daudz aizraujošu sacensību un treniņu tādās sporta disciplīnās kā autošoseja, motošoseja, spīdvejs, rallijkross, drifts, standartauto sacensības, rallijs, supermoto un super enduro sacensības, velosacensības, automodelisms, bērnu velosacensības, e-autosports, kā arī jauno satiksmes dalībnieku treniņi ar mopēdiem un skūteriem uz kuriem aicināti visi iedzīvotāji.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē