• Babītē un Ķekavā atklātas jaunas Virši degvielas uzpildes stacijas

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    28. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Attīstot savu klātbūtni Pierīgā, lielākais pašmāju degvielas tirgotājs Virši atklāja divas jaunas pilna servisa degvielas uzpildes stacijas (DUS) – Babītes un Ķekavas novados, tādējādi, paplašinot uzņēmuma tīklu līdz 63 spēka stacijām visos Latvijas reģionos.

    “Mērķtiecīgi paplašinot savu darbību Latvijas reģionos, stratēģiski vēlamies augt arī Rīgā un tās apkaimē, tāpēc divu jaunu staciju atklāšana – Babītē un Ķekavā – ir vēl viens solis šajā virzienā. Ar Babītes DUS atklāšanu mēs spersim kārtējo soli arī pretī saspiestās dabasgāzes jeb CNG infrastruktūras attīstībai Latvijā – plānojam, ka pavasarī šajā DUS būs nodrošinātas arī CNG uzpildes iespējas. Tādējādi, Babītes DUS drīzumā kļūs par trešo saspiestās gāzes uzpildes staciju Latvijā,” pauž Jānis Vība, Virši izpilddirektors. “Stratēģiski vēlamies augt un attīstīt infrastruktūru šajā segmentā, jo ticam, ka laika gaitā CNG kļūs arvien pieprasītāks produkts, līdzīgi, kā tas jau ir noticis citās Eiropas valstīs,” uzsver J.Vība.

    Patlaban abas jaunatklātās stacijas jau nodrošina klientu apkalpošanu, visas diennakts garumā piedāvājot klientiem dažādu veidu degvielu (98 un 95E markas benzīns, dīzelis un autogāze (LPG)), kā arī AdBlue šķidrumu izplūdes gāzu attīrīšanai, izlejamo vējstiklu šķidrumu, gaisu un ūdeni automobiļa apkopei, savukārt, ērta atpūtas zona un veikala piedāvājums nodrošina plašu silto ēdienu, uzkodu un dzērienu izvēli ikvienam autovadītājam un viņa ceļabiedriem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē