• Autovadītāju ievērībai — visos valsts reģionos notiek ceļu remontdarbi

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LVC
    Valsts ceļu tīklā noris aktīva būvdarbu sezona, remontdarbi notiek visos valsts reģionos. Aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un ievērot satiksmes organizāciju būvdarbu zonās. Plānojot savus braucienus, ar visiem aktīvajiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē VAS Latvijas Valsts ceļi mājas lapā www.lvceli.lv.

    Lielākie būvdarbi notiek uz Vidzemes šosejas, posmā no Garkalnes līdz Sēnītei satiksme abos virzienos ir organizēta pa vienu brauktuvi, uz autoceļa Ventspils–Grobiņa Pāvilostas apkārtnē, kur ir seši luksoforu posmi un lai izbrauktu posmu ir nepieciešama vairāk nekā stunda. Ievērojami satiksmes ierobežojumi ir arī uz Daugavpils apvedceļa un pie Jaunjelgavas.

    Patlaban lielākie satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu remontdarbiem:

    Pierīgā

    • Uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei ātruma ierobežojums 70 km/h un satiksme notiek pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. Ir slēgta nobrauktuve no Vidzemes šosejas Valmieras virzienā un satiksme ir novirzīta uz rotācijas apli. Augstuma gabarīta ierobežojums rotācijas aplī zem pārvadiem 4,5 m.
    • Uz autoceļa Rīga–Carnikava–Ādaži (P1) posmā no Carnikavas līdz Ādažiem satiksmi vienā posmā organizē regulētāji, ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Posmā no pievedceļa Gaujas tiltam (V45) līdz Tallinas šosejai (A1) satiksme ir slēgta Rīgas virzienā. Apbraukšana pa V45 un A1.

    Vidzemē

    • Ķegumā notiek HES tilta atjaunošanas būvdarbi uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8). Satiksme tiek organizēta ar trim luksoforu posmiem, ieviests platuma ierobežojums 2,75 m un masas ierobežojums 15 t.
    • Uz autoceļa Gulbene–Balvi–Viļaka–Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) posmā no Gulbenes līdz Kazupei satiksme četros posmos tiek regulēta ar luksoforiem un to izbraukšana prasa vairāk nekā pusstundu. Pagaidu tilta brauktuves platums 4 m un nestspēja 52 t.

    Latgalē

    • Uz Daugavpils apvedceļa A14 (Kalkūni–Tilti) posmā no Kalkūniem līdz Sventei (0,06.-8,30. km) notiek segas pārbūves darbi. Būvdarbu zonā ir četri luksoforu posmi, zonas šķērsošana prasa pusstundu.
    • Uz Daugavpils apvedceļa tiek atjaunots arī tilts pār Daugavu. Satiksme ir novirzīta pa dzelzceļa tiltu un tiek regulēta ar luksoforu, ieviests ātruma ierobežojums 30 km/h.
    • Uz autoceļa Daugavpils–Rēzekne (A13) tiek pārbūvēts tilts pār Rušenīcu (88,3. km) pie Rušona ezera, satiksme ir novirzīta pa apbraucamo ceļu.
    • Uz autoceļa Rēzekne–Gulbene (P36) atsākti pārbūves darbi, posmā no Audriņiem līdz Dricāniem ir ivi luksoforu posmi un nepieciešama pusstunda, lai posmu izbrauktu.

    Zemgalē   

    • Uz autoceļa Bauska–Aizkraukle (P87) pie Jaunjelgavas sākta ceļa pārbūve, tur ir viens luksoforu posms un satiksme novirzīta pa apbraucamo ceļu.
    • Sākti pārbūves darbi uz autoceļa Tukums–Auce (P104) posmā no Lielauces līdz Aucei. Divi luksoforu posmi.

    Kurzemē

    • Uz autoceļa Kandava–Saldus (P109) posmā no Remtes līdz Brocēniem ir viens luksoforu posms un 20 minūtes, lai posmu izbrauktu.
    • Uz autoceļa Ventspils (Leči)–Grobiņa (P111) posmā no Labraga līdz Mežainei seši luksoforu posmi un nepieciešamas 75 minūtes, lai posmu izbrauktu.
    • Uz autoceļa Kuldīga–Alsunga–Jūrkalne (P119) posmā no Ēdoles līdz Jūrkalnei divos posmos satiksmi organizē satiksmes regulētāji. Lai izbrauktu remontposmu, nepieciešama vismaz pusstunda.
    • Uz autoceļa Annenieki–Jaunpils (V1457) ir trīs ar luksoforiem regulēti posmi, ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h, un remontposma izbraukšana prasa 20 minūtes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē