• Auto īpašnieki par drošāko par atzinuši Subaru

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    7. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Subaru Media
    2019. gada aptaujā Driver Power Survey – Lielbritānijas populārākajā automobiļu īpašnieku aptaujā – Subaru drošības aprīkojuma jomā ir atzīts par Labāko autoražotāju, ceļā uz 1. vietu pārspējot sīvu 29 citu autoražotāju konkurenci.

    Drošība vienmēr ir bijis svarīgākais aspekts, izstrādājot Subaru automobiļus, un to novērtējuši arī Subaru īpašnieki Lielbritānijā.

    Triecientesti Subaru automobiļiem tiek veikti jau kopš 1960. gadu sākuma, tas bija ilgi pirms laika, kad šādi testi tika ieviesti visā nozarē, un visi Subaru SUV (arī Impreza un Levorg) ir novērtēti ar maksimālo 5 zvaigžņu Euro NCAP drošības vērtējumu. Subaru automobiļi standarta aprīkojumā ir aprīkoti ar virkni inovatīvu drošības tehnoloģiju.

    Subaru apņēmies gādāt par visu ceļa lietotāju labklājību, nesen paziņojot par vīziju – līdz 2030. gadam izskaust nāvējošus satiksmes negadījumus, kuros iesaistīti Subaru automobiļi.

    Subaru rīkotājdirektors Lielbritānijā Kriss Greiems (Chris Graham) komentē uzvaru: “Mēs priecājamies, ka Subaru drošības sistēmu kvalitāti slavē cilvēki, kas mums ir vissvarīgākie – Subaru īpašnieki. Šī atzinība ir apliecinājums Subaru neatslābstošajai apņēmībai būvēt visdrošākos automobiļus, kas šodien ripo pa ceļiem, un mūsu jaunākās drošības tehnoloģijas ietilpst visa SUV klāsta standarta aprīkojumā.”

    Stīvs Foulers (Steve Fowler), Auto Express galvenais redaktors saka: “Subaru jau sen ir slaveni ar izturīgiem, kvalitatīviem pilnpiedziņas modeļiem. Pavisam nesen par Subaru modeļu klāsta centrālo sistēmu kļuva EyeSight tehnoloģija. Tā ietver rūpīgi atlasītu drošības sistēmu komplektu, kas izmanto kameras, lai skenētu priekšā esošo ceļu. Šogad mūsu Driver Power aptaujā īpašnieki nerimstoši slavē Subaru drošības aprīkojumu, kas to arī izvirzīja citu daudz lielāku autoražotāju priekšgalā.”

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē