• Atjautīgais veltījums Lāčplēša dienā, kas sajūsmināja garāmbraucējus uz Liepājas šosejas

    Lāčplēša diena
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    11. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Trimen Tractors
    Ļoti īpaša Lāčplēša dienas ekspozīcija pērn bija vērojama Liepājas-Rīgas šosejas malā!

    Liepājas šosejas 9. kilometrs vairākos mums mīļos svētkos kļūst par īpašu vietu, kur piestāj garāmbraucēji. Neatkarīgi no gadalaika, šī ir vieta, kur redzamas krāšņas un asprātīgas pilnas svētku ekspozīcijas – Ziemassvētki, Lieldienas, Lāčplēša diena, Līgo svētki, Sieviešu diena, pirmā skolas diena vai citi svētki.

    Kreatīvu ekspozīciju uzņēmums uzstādīja arī iepriekšējā gada 11. novembrī.

    Uzņēmuma Facebook ieraksts vēsta:

    «Es Tev ieteiktu šo laiku vienkārši ņemt un mierīgi pavadīt, ja Tu tā māki. Un es zinu, ka Tu māki. Mierīgi, pēc labākās sirdsapziņas, bez stresa un ar cerību! Labāki laiki atnāks paši bez aicināšanas… ja prātīgi un atbildīgi uzvedīsies!»

    Tā mani šodien pamācīja viens gudrs cilvēks, kad runājām par to, kas šobrīd notiek apkārt.

    Un taisnība jau vien ir. Šis ne tuvu nav grūtākais laika periods pēdējo 100 gadu laikā. Un mēs tam tiksim pāri, ja ar cieņu un sapratni izturēsimes pret citiem sabiedrības locekļiem, ievērosim distanci, biežāk pasēdēsim mājās, retāk aiziesim uz veikalu, dezinficēsim rokas un uzvilksim masku.

    Un pat, ja Tu esi viens no tiem, kurš ir veicis pats savu piecu zvaigžņu zinātniecisko izpētes darbu Youtūbē un zini, ka 99% tas viss ir izdomāts un neīsts, tad lūdzu atceries – paliek tas viens mazais procentiņš iespējas, ka uzvelkot masku Tu tomēr varētu izglābt kādu dzīvību, likteņus, darba vietas un Pasaules Hokeja Čempionātu. Iedod tam kaut vai tikai viena maza procenta iespēju. Es pats pirmo reizi uzvilku masku tieši ar domu, ka tas tak nav grūti pat tad, ja tās beigās izrādīsies muļķības.

    Bet, kas attiecas uz pašu Lāčplēša dienu un tuvojošajiem svētkiem, tad šogad mēs pirmo reizi pa 100 gadiem varam mierīgi apsēsties, palasīt un painteresēties par to, kas tad īsti notika tos 100 gadus atpakaļ (visdrīzāk, ka pēc gada mums tam atkal jau nebūs laika).

    Un tieši šogad visapkārt ir izvietotas īpaši daudz interesantas bildes un informācijas par tā laika Latvijas vēsturi. Ja kādam ir vēlme un iespēja, tad aicinam izvietot komentāros bildes, kas jums ir pieejamas. Paldies! Āāā, nu un vēl viena mācība jums visiem – melnais bruņinieks šeit nebūtu iekūlies tādās nepatikšanās, ja būtu redzams un uzvilktu atstarojošo vesti! Diennakts tumšajā laikā tās joprojām turpina glābt dzīvības!

    Lai jums visiem mierīgs vakars un labāki laiki jau tepat aiz stūra!"

    "Es Tev ieteiktu šo laiku vienkārši ņemt un mierīgi pavadīt, ja Tu tā māki. Un es zinu, ka Tu māki. Mierīgi, pēc labākās…

    Posted by Trimen Tractors on Trešdiena, 2020. gada 11. Novembris

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē