• Atjaunotais Maserati Levante – ar ko tas ir īpašs?

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Maserati jau no 1963. gada piekopj tradīciju piešķirt saviem modeļiem vēju nosaukumus. Pirmais bija Mistral, vēlāk Bora un Khamsin. Tagad Levante ir valdošais vējš Vidusjūrā, kas lieliski raksturo ar šo vārdu nosaukto sportisko un ekskluzīvo Maserati apvidnieku, kas nesen ieguva būtiskus uzlabojumus.

    "Debitējot 2016. gadā, Levante acumirklī ieguva lielu uzmanību, jo autovadītājiem piedāvāja ne tikai lielas caurgājības automašīnām raksturīgo praktiskumu, bet to saskaņoja ar sportisko Maserati raksturu un augstākā līmeņa ekskluzivitāti,”  atjaunināto modeli raksturo Maserati preces zīmes vadītāja Evelina Avina.

    Tradīcijas, kas iemieso solīdumu un sportiskumu

    Jau no paša sākuma par Maserati simbolu kļuvušais trejžuburis lepni grezno arī plato Levante radiatora režģi, kas kopā ar šaurajiem priekšējiem lukturiem demonstrē sportisku raksturu un akcentē ražotāja tradīcijas radīt automašīnas, kas aizrauj autovadītājus.

    Kaut arī Levante ir SUV klases automašīna, tās slīpais aizmugurējais stikls un muskuļainā līnija, kas stiepjas no aizmugurējo durvju roktura līdz aizmugurējiem lukturiem, piešķir šai automašīnai vēl lielāku cienīgu agresivitāti un sportiskumu.

    Ar dabīgo un mīksto Pieno Fiore ādu apšūtie sēdekļi ne tikai nodrošina komfortu, bet arī ļauj ķermenim justies ērti, tādēļ katru reizi veicot straujus pagriezienus, tiek nodrošināta pilnīga vadītāja stabilitāte.

    Sportisks komforts un progresīvas tehnoloģijas

    Interjera elementi izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem, taču to stils un dizains demonstrē ne tikai trauslumu, bet arī sportiskumu. Starp citu, ādas elementi ir īpaši patīkami un kvalitatīvi, kā arī ar laiku iegūst sulīgu toni – tie nenoveco, bet nobriest.

    Vienlaikus nav aizmirstas arī jaunākās tehnoloģijas. Piemēram, centrālajā konsolē ievietotais skārienjūtīgais ekrāns ļaus mainīt un novērot dažādus Levante parametrus, kā arī sasaistīt savu viedtālruni ar automašīnu.

    Autovadītāja, pasažieru un apkārtējo drošību nodrošina šajā automašīnā ierīkotās uzlabotās pasīvās un aktīvās drošības sistēmas, tādēļ ikdienas braucieni vienmēr būs droši visiem.

    Vadāmība

    Maserati Levante autovadītāju iepriecinās ne tikai ar lielisku kvalitāti vai izteiksmīgu dizainu, bet arī ar šīs automašīnas vadības īpašībām. Uz autovadītāja komandām jūtīgi reaģējošais stūres mehānisms un dinamiskā Skyhook šasija, kas pielāgojas gan ceļa segumam, gan autovadītājam, nodrošina stabilitāti jebkādos apstākļos.

    Pateicoties ideālam 50/50 svara sadalījumam asīm, Levante automašīna ir stabila, viegli prognozējama un vadāma.

    Atjaunotajam Maserati Levante zem motora pārsega ir 3.0 l darba tilpuma V formas 6 cilindru benzīnmotors ar 350 zirgspēkiem, kas attīsta ātrumu līdz pat 251 km/h, bet 100 km/h sasniedz 6 sekunžu laikā. Vidējais atjauninātā Levante modeļa degvielas patēriņš ir 11.6–12 l/100 km.

    Atjauninātā Maserati Levante modeļa cena Latvijā ir sākot no 81 668 EUR ar PVN.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē