• VIDEO: Saulē sakarsusi smaržu pudelīte izdedzina caurumus auto salonā

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. maijs, 2020
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    Pēdējos gados aktualizējies temats par mazu bērnu un dzīvnieku atstāšanu sakarsušā automašīnā, taču mēs nereti aizmirstam arī to, kādas sekas var radīt auto salonā atstāti priekšmeti, piemēram, smaržiņa,

    Vasaras karstumā automašīnas salonā nav vēlams atstāt plastmasas dzēriena pudeles, šķiltavas, viedtālruņus, medikamentus, aerosolus un citas lietas, kas labākajā gadījumā var sabojāties, bet sliktākajā – aizdegties ar visu auto.

    Ar šādu degšanas risku saskāries kāds Volvo markas auto īpašnieks – pie spoguļa atstātā smaržu pudelīte saules staros uzkarsusi un, saules stariem koncentrējoties vienā punktā, sākusi dedzināt automašīnas salona apdari. Šajā gadījumā bojāts tika tikai viens apdares panelis, taču citkārt sekas var būt krietni nopietnākas.

    2 komentāri

    Aina Dvinska
    Nekad nēesmu sapratusi - priekškam vispār tie pretīgie smaržekļi jums visiem tais mašīnās jāliek?! Es dēļ viņiem nevaru nearvienu braukt -jo man no visādām smaržām paliek slikti! Kas var būt labāks par tīru parastu gaisu?! Brīžam liekas -vai maz jūs vēl zināt - kā smaržo tīrs gaiss?! Gultas veļa, dvieļi, drēbes ar aromātiskajiem pulveriem un Lenor, toletēs atsvaidzinātāji, mājās smaržkociņi, sev virsū dušas želejas, krēmi, dezodoranti + vēl puspudele smaržu un tad vēl mašīnā smaržas! Jūs un Jums apkārtējie tāāā smirdiet - ka bez ķīmiskām saržām nekur un nekā?!
    Aina Dvinska
    p.s. un ta brīnās, ka pus pasaulei alerģijas, astmas utt. A iedomājieties, ka mazam bebulim, kas tāds jāelpo - a viņš ta nevar pateikt, ka viņam ir reāli slikti un nāk vēmiens. (kā man -kas var pateikt un aizbēgt, izkāpt, pārģērbties utt.)

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē