• WESS apgrozījums pērn sasniedzis 52,3 miljonus eiro

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Lexus Media
    2018.gads Toyota un Lexus zīmolam bija veiksmīgs, veicinot pārdošanas apjomu pieaugumu un palielinot tirgus daļas ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas valstīs un pasaules tirgū kopumā. Aizvadītajā gadā WESS Motors Toyota un Lexus Riga Airport autosalons pārdeva 1564 jaunas Toyota un Lexus automašīnas, kas ir par 97 auto vairāk nekā 2017. gadā.

    AS “WESS” apgrozījums 2018.gadā sasniedza 52,3 miljonus eiro, kas ir par 12% jeb 5,4 miljoniem eiro vairāk nekā 2017.gadā, liecina uzņēmuma neauditētie rezultāti. WESS Auto Grupas autosaloni – WESS Motors Toyota un Lexus Riga Airport pērn kopā pārdeva 1564 jaunus automobiļus, kas ir par 97 auto vairāk nekā 2017.gadā.

    “WESS” pārdošanas apjomi pērn auguši par 6,6%, kas veido vairāk nekā 8% lielu tirgus daļu no kopējā auto tirgus Latvijā.

    “WESS” rentabilitātes (EBITDA) rādītājs saglabājies 2017.gada līmenī, sasniedzot 2,3 miljonus eiro, bet uzņēmuma provizoriskā peļņa ir vairāk nekā 1 miljons eiro.

    Aleksandrs Oskins, AS WESS padomes priekšsēdētājs: “Kopumā pozitīvi vērtējam aizvadīto gadu nozarē. Esam saglabājuši stabilas izaugsmes pozīcijas un kāpinājuši pārdošanas rādītājus. Pērn esam investējuši pakalpojumu pilnveidošanā un savas darbības paplašināšanā, papildinot “WESS” pārstāvēto japāņu auto zīmolu klāstu ar Honda zīmolu. Mūsu klienti augstu novērtē japāņu automobiļu augstās kvalitātes, servisa un cenas attiecību, kā rezultātā mūsu darbības rādītāji aug daudz straujāk nekā kopējais tirgus. Arī šogad mēs mērķtiecīgi strādāsim, piedāvājot klientiem jaunākos Toyota un Lexus zīmola modeļus, kā arī nodrošinot klientiem augstākās kvalitātes pilna cikla apkalpošanu un klientu servisu.”

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē