• WESS Motors Toyota sāk piedāvāt servisa maiņas velosipēdus

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    17. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    WESS Motors Toyota, īstenojot videi draudzīgu uzņēmuma attīstības politiku, vasaras sezonā servisa klientiem piedāvās videi draudzīgu mobilitātes risinājumu – servisa maiņas velosipēdus, kamēr automašīna atrodas WESS Motors Toyota autoservisā K.Ulmaņa gatvē 125.

    WESS Motors Toyota autosalonā, K.Ulmaņa gatvē 125, ir pieejami vairāki velosipēdi, kurus bez maksas var izmantot uzņēmuma klienti pēc saviem ieskatiem, aktīvi pavadot laiku, kamēr automašīna ir servisā.

    Aleksejs Radionovs, WESS Motors Toyota izpilddirektors: “Toyota prioritāšu topā vienmēr ir bijusi ilgtspējīga vides attīstība un ekoloģija, kas atspoguļojas uzticamajos un ekonomiskajos Toyota dzinējos, it sevišķi hibrīdtehnoloģijās, reprezentējot rūpes par vidi un uzrādot zemākos degvielas patēriņa un izmešu rādītājus. Turpinot alternatīvu mobilitātes risinājumu ieviešanu ikdienā, līdz ar aktīvās atpūtas sezonas sākumu, vēlamies klientiem piedāvāt papildu iespēju – aicinot izbaudīt laiku, kamēr auto atrodas speciālistu aprūpē, dodoties nelielā izbraukumā ar velosipēdu. Esam parūpējušies gan par drošības līdzekļiem izbraukuma laikā, gan arī sarūpējuši īpaši izveidotus velo-maršrutus.”

    WESS Motors Toyota klientu ērtībai ir sagatavojuši vairākus ainaviskus velo-maršrutus, lai ikvienam būtu iespēja pavadīt laiku svaigā gaisā un dinamiski izbaudīt braucienu, iepazīstot apkārtnes parkus, skvērus, apmeklētu kafejnīcas, izbaudītu Daugavas promenādi vai dotos tālākā velobraucienā uz Vecrīgu, Lucavsalas pludmali vai pat Jūrmalu.

    Piedāvātie maršruti ir izveidoti 1h līdz 5h gari.

    “Klienti gan netiek ierobežoti brauciena maršruta izvēlēs un var doties arī paši uz sevis izvēlētu galamērķi vai turpināt darba gaitas pēc automašīnas atstāšanas autosalonā. WESS Motors Toyota ir par aktīviem un laimīgiem klientiem un kurš gan nezina, ka fiziskas aktivitātes rada “endorfīnus jeb laimes hormonus”,” skaidro A.Radionovs.

    Velosipēdu lietošanai tiek nodrošināts viss nepieciešamais drošības aprīkojums, lai ikviens bez rūpēm un atbilstoši likumam varētu piedalīties satiksmē un pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē