• Volvo Baltijas valstīs piedāvās mūža garantiju rezerves daļām

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Volvo Cars importētājs Baltijas valstīs, Volvax Baltic OY, no šī gada 1. jūnija ieviesis rezerves daļu mūža garantiju.

    Veicot Volvo automobiļa remontu, garantija sedz remonta materiālus un darbu tik ilgi, kamēr vien esat automobiļa īpašnieks. Volvo servisa ekspertiem izmantojot Volvo oriģinālās rezerves daļas, Volvo īpašnieks automātiski kvalificējas daļu mūža garantijai neatkarīgi no tā, cik kilometru auto paveicis.

    Volvo Cars garantē, ka autorizētajā Volvo servisa centrā uzstādītajām rezerves daļām nebūs materiāla vai uzstādīšanas defektu. Ja garantijas gadījums tomēr iestājas, tā ietver arī aizstājamās daļas nomaiņu. Garantija neattiecas uz piederumiem un daļām, kas dabiski nolietojas: filtriem, aizdedzes svecēm, bremžu klučiem un diskiem, amortizatoriem, dzensiksnām, vējstikla tīrītāju slotiņām un tehniskajiem šķidrumiem. Garantija nav spēkā, ja bojājums radies negadījuma rezultātā.

    Arvis Krasts: Volvax Baltic pēcpārdošanas programmas vadītājs: “Lai saglabātu rezerves daļas mūža garantiju, nepieciešams veikt regulāras automobiļa apkopes atbilstoši Volvo rekomendācijām, kas norādītas servisa un garantijas grāmatiņā. Lai uzturētu mūža garantiju, apkope jāveic ne vēlāk kā vienu mēnesi vai ne vairāk kā 1500 km pēc noteiktā datuma. Turklāt, lai saglabātu garantiju, klientam vajadzētu uzturēt un rūpēties par automobili atbilstoši instrukcijām, kas dotas lietošanās rokasgrāmatā un garantijas un servisa grāmatiņā. Automobiļa īpašniekam regulāri jāpārbauda eļļas un citu tehnisko šķidrumu stāvoklis un, ja nepieciešams, jāpapildina.”

    Ja ir radies daļas defekts un uz to attiecas mūža garantija, Volvo autorizētais servisa centrs bez maksas veic remontu vai bojāto daļu nomaina ar jaunu parastajā darba laikā un saprātīgā periodā.

    “Mēs esam ļoti gandarīti par šādas programmas uzsākšanu Baltijas valstīs, it īpaši ņemot vērā to, cik populāri pie mums ir lietotie Volvo,” saka Volvo Cars autorizētā pārstāvja Mūsa Motors Rīga direktors Roberts Ozoliņš. «Remonta veikšana autorizētajā servisa centrā un oriģinālo rezerves daļu izmantošana tagad dos papildu pievienoto vērtību arī pēcgarantijas periodā.»

    Volvo klients var savas garantijas tiesības izmantot jebkurā Volvo autorizētajā servisa centrā visā Baltijā, kā arī Eiropas Savienības valstīs, kuras piedalās šajā programmā.

    “Rezerves daļu mūža garantija ir unikāls piedāvājums,” uzsver Arvis Krasts, “un to atsevišķos tirgos pašlaik piedāvā vienīgi Volvo Cars."

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē