• Volkswagen un Audi Latvijā pagarina automašīnu garantijas

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    5. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Volkswagen un Audi Latvijā piedāvā pagarināt automašīnu ražotāja sniegto garantiju tiem klientiem, kuru automašīnu garantija beidzas laika periodā no 2020. gada 1. marta līdz 31. maijam. Šo iniciatīvu Volkswagen un Audi īsteno ar mērķi sniegt atbalstu klientiem, kuri ārkārtējās situācijas laikā nevar apmeklēt servisu un veikt garantijas remontu savām automašīnām.

    “Reaģējot uz pastāvošo situāciju pasaulē un Latvijā un pielāgojoties apstākļiem, esam panākuši lielisku vienošanos par ražotāja garantijas pagarinājumu mūsu klientu automašīnām, kurām šajā periodā beidzas to termiņš. Lai arī šajā ārkārtējās situācijas laikā turpinām darbu, ievērojot visus noteiktos un papildu drošības pasākumus, mēs domājam par mūsu klientu vajadzībām ilgtermiņā,” uzsver Volkswagen un Audi automašīnu importētāja izpilddirektore Ilze Grase-Ķibilde.

    Šie nosacījumi attiecas uz visām Audi un Volkswagen automašīnām, kas iegādātas autorizētajos dīlercentros Baltijā un citviet Eiropā.

    Garantija tiek pagarināta uz trīs mēnešiem no sākotnējā tās beigu termiņa, savukārt, ja ražotāja noteiktā garantija beidzas līdz ar maksimālo nobraukto kilometru ierobežojumu, tad garantija tiek pagarināta par trīs mēnešiem, sākot ar brīdi, kad iestājies ražotāja noteiktais garantijas beigu termiņš.  

    Ikviens klients, kuram šajā ārkārtējās situācijas laikā nav bijusi iespēja veikt garantijas remontdarbus, bet ir beidzies garantijas termiņš, var sazināties ar Volkswagen vai Audi autorizētajiem servisiem, lai precizētu remontdarbu veikšanas iespējas un garantijas nosacījumus. 

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē