• Toyota hibrīdauto pārdošanas apjoms pieaudzis par 43%

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    13. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šī gada pirmajos sešos mēnešos WESS Motors Toyota hibrīdauto pārdošanas apjoms audzis par 43%, salīdzinot ar to pašu laika periodu pērn, kamēr kopējie pārdošanas apjomi auguši par 7,5%. Kopš šī gada sākuma WESS Motors Toyota pārdevis 850 jaunu Toyota auto, no kuriem 38% jeb 319 bija hibrīdauto. Tas ir par 10% vairāk, nekā 2018. gadā. Tas ir straujākais pieprasījuma pieaugums pēc hibrīdtehnoloģijām pēdējo gadu laikā.

    Aleksejs Radionovs, AS WESS izpilddirektors: “Šī gada pirmajā pusē vērojam pakāpenisku tirgus izaugsmi – būtisks pieprasījuma pieaugums ir pēc hibrīdauto. Salīdzinot ar pārdošanas rādītājiem 2018.gadā, šī gada otrajā ceturksnī Latvijā pārdoto Toyota hibrīdauto skaits pieaudzis par 56%.  Viennozīmīgi visā pasaulē šobrīd aktuāls ir vides jautājums, tāpēc iedzīvotāji priekšroku dod apkārtējai videi draudzīgākiem auto, kas nodrošina tādu pašu braukšanas komfortu un papildus sniedz degvielas ekonomiju."

    "Runājot par hibrīdauto, mēs runājam par tīru enerģiju – tie patērē mazāk degvielas un ievērojami samazina CO2 emisijas. Saskaņā ar Toyota zīmola attīstības stratēģiju, visi jaunie Toyota auto modeļi tiek piedāvāti arī ar hibrīda dzinēju, jāatzīst, ka pieprasījums pēc hibrīdauto ar katru gadu pieaug.”

    Kopš šī gada sākumā WESS Motors Toyota piedāvā jaunākās paaudzes Toyota Corolla modeļus, kas pieejami ar hibrīda dzinēju un ir vieni no visu laiku pārdotākajiem automobiļiem autobūves vēsturē, vienlaikus tas ir arī viens no pieprasītākajiem Toyota modeļiem Latvijā un  nemainīgi viens no populārākajiem Toyota auto modeļiem Latvijas pircēju vidū. WESS Motors Toyota pārdošanas rādītāji liecina, ka populārākie Toyota automobiļu modeļi šī gada pirmajos sešos mēnešos bija Toyota RAV4, Toyota Corolla un Toyota Yaris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē