• Toyota GR Supra iegūst Vācijas prestižo Zelta stūres balvu

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Toyota GR Supra ir ieguvusi Zelta stūres balvu vienā no Eiropas prestižākajiem jauno automobiļu konkursiem. Apbalvojums labāko sporta automobiļu kategorijā norāda uz izcilo viena no Toyota slavenākajiem modeļiem atgriešanos, kā arī atkārto otrās paaudzes Supra gūtos panākumus, kas Zelta stūres balvu ieguva 1982. gadā.

    Zelta stūres balvas pasniedz Vācijas populārākais svētdienas laikraksts “Bild am Sonntag” un vadošais autožurnāls “Auto Bild”. Lasītāji izvēlas savus favorītus no vairāk nekā 50 jauniem automobiļiem, kas kvalificējušies konkursam, un katras kategorijas trīs labākos automobiļus vērtē ekspertu žurnālistu, sacīkšu braucēju un slavenību žūrija Lausicringā.

    Automobiļi tiek vērtēti pēc noteiktiem veiktspējas kritērijiem, un tiem attiecīgi tiek piešķirti punkti, lai noteiktu galīgos uzvarētājus.

    GR Supra ir jauns modelis ar klasiska sporta automobiļa īpašībām no Toyota bagātīgā mantojuma: divvietīga kupeja ar automobiļa priekšpusē uzstādītu 340 DIN ZS/250 kW sešu cilindru motoru ar turbokompresoru un aizmugurējo piedziņu. 

    Tā GR apzīmējums norāda uz Gazoo Racing centrālo lomu pirmā vispasaules modeļa izstrādē. Precīzi balansētā balstiekārta un zemais smaguma centrs nodrošina izcilu vadāmību un reakciju neatkarīgi no tā, vai braucat pa ceļu vai trasē  — īpašības, kas pārliecinājušas gan lasītājus, gan konkursa žūrijā esošos ekspertus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē