• Toyota C-HR GR Sport pirmais brauciens

    Pirmais brauciens
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    18. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    3/6Interjers

    Interjers

    Melnā krāsa nosaka stilu arī C-HR salonā. Griesti, ādas un alkantaras apdares sēdekļi, apdares materiāli, viduskonsole – itin viss ir melns. Lai izceltu GR Sport raksturu, automātiskās transmisijas svira, stūre un sporta sēdekļi izdekorēti ar sarkanām nošuvēm.

    Stūres rats ar perforēto ādu ir ērts, taču apakšējā daļā tas ieguvis glancētas uzlikas. Ikdienas lietošanā šāds risinājums nebūs praktisks, uzreiz padarot redzamus ne vien pirkstu nospiedumus, bet arī dažādus skrāpējumus. Šis apdares materiāls izmantots arī uz paneļa un viduskonsoles – ja negribat braukt baltos cimdos, sagatavojiet mīkstu putekļu lupatiņu.

    No ārpuses GR Sport emblēma pamanāma vien uz bagāžnieka vāka, taču salonā to nudien netrūkst. Tā redzama uz dzinēja startēšanas pogas, priekšējiem sēdekļiem un uz priekšējo durvju iekšējām sliekšņu uzlikām.

    Par praktiskumu un ērtībām salonā esam jau rakstījuši modernizētā C-HR apskatā, taču der atgādināt, ka krosovers no ārpuses izskatās mazāks, nekā ir patiesībā. Neraugoties uz kupejas virsbūves siluetu un zemo jumta līniju, aizmugurē sēdošajiem vietas netrūkst nedz galvai, nedz kājām. Lai brīvā telpa būtu arī elkoņiem, vairāk par diviem pieaugušajiem aizmugurē nevajadzētu sēdināt.

    Tas, vai šeit jutīsieties labi arī garākā braucienā ir atkarīgs no tā, vai nesirgstat ar kādu fobiju. Augstā logu līnija bērniem var radīt klaustrofobijas sajūtu, bet, apvienojumā ar viscaur melno interjera krāsu, kāds var uzzināt par akluofobiju jeb bailēm no tumsas. To var uztvert ar nelielu humoru, tomēr, ja vēlaties krosoveru izmantot kā ģimenes auto, bērnus pie auto apskates vislabāk ņemt līdzi.

    Aizmugures durvju augstais rokturis liegs to ērti atvērt pašiem mazākajiem bērniem, tāpēc vecākiem nāksies piestrādāt par šveicariem. Arī viedierīču uzlādes punktu trūkums nenāks par labu bērnu nodarbinātībai garākā ceļojumā.

    Apskata turpinājums:

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē