• Skandi Motors atvēris Baltijā pirmo pop-up veikalu jaunajā Akropole lielveikalā!

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šodien 4.aprīlī līdz ar jaunā iepirkšanās un izklaides centra Akropole atklāšanu, tirdzniecības centra telpās savu darbību uzsāk Baltijā pirmais pop-up autosalons. Ikvienu lielveikala apmeklētāju ar jaunajām automašīnām aicina iepazīties viens no lielākajiem auto tirgotājiem Latvijā – Skandi Motors, kas ir tādu auto zīmolu kā Mitsubishi, Hyundai un Nissan oficiālais pārstāvis Latvijā.

    Sekojot tendencēm auto nozarē, un darbojoties laikā, kad aizņemtajā ikdienā pircējam ir aizvien sarežģītāk rast laiku automašīnas izvēles procesam, Skandi Motors nule kā atvērtajā iepirkšanās un izklaides centrā Akrapole atvēris savu pop-up autosalonu, lai būtu tuvāk patērētājam. Tas ir pirmais šāda tipa autosalons, kurā ikvienam lielveikala apmeklētājam ir iespēja iepazīties ar jaunākajiem Mitsubishi, Hyundai un Nissan automašīnu modeļiem, kā arī iegādāties jaunu automašīnu neizejot no lielveikala.

    «Jauna automašīna mūsdienās vairs nav tikai prestiža statusa prece. Daudziem tā ir ikdienas nepieciešamības lieta, kuru, pateicoties dažādiem finansēšanas produktiem, iegādāties var jebkurš. Ieplānot braukšana uz autosalonu daļai klientu sagādā neērtības, tāpēc mēs Skandi Motors ejam no ierastā autosalona ārā.»

    "Mūsdienās tirdzniecības centri ir kļuvuši arī par brīvā laika pavadīšanas vietu, kam lielisks piemērs ir tirdzniecības centra Akropole koncepts. Kopā ar Akrapoli piedāvājam cilvēkiem ne tikai iegādāties ikdienai nepieciešamās  lietas, izklaidēties kopā ar ģimeni, bet arī izvēlēties piemērotāko automašīnu,” savu viedokli par jaunatklāto pop-up autosalonu pauž Skandi Motors vadītājs Ainārs Liljē.

    Skandi Motors klāstā kopumā ir 30 dažādi automašīnu modeļi. Tirdzniecības centra Akropole atklāšanas dienā pop-up autosalonā būs iespēja tuvāk apskatīt populārākos no tiem – Nissan Qashqai, Nissan X-trail, Hyundai KONA, Hyundai i30 un Mitsubishi Eclipse Cross. Autosalona darbības laikā automašīnas tiks mainītas atbilstoši klientu vēlmēm.  Skandi Motors pop-up autosalons atrodas iepirkšanās un izkalides centra Akrapole otrajā stāvā pretī Akropole ledus arēnai.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē