• Renault prezentē modernizēto Mégane Grandcoupé, kas pieejams arī Latvijā

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    30. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mégane Coupé ir iecienījuši tie klienti, kuri meklē C segmenta sedanu. Kopš šī modeļa nākšanas klājā 2016. gadā, kopumā pārdotas 200 000 vienības.

    Jaunā Mégane GrandCoupé ir aprīkota ar Renault raksturīgajiem C-formas (C-Shape) 100% LED Pure Vision lukturiem.

    Priekšpusē ieraudzīsim jaunus buferus un jaunu radiatora režģi ar hromētu apdari. Priekšējo riteņu arku priekšā iestrādātas gaisa ieplūdes atveres, kas uzlabo virsbūves aerodinamiku. Jaunās Mégane GrandCoupé sāni ir ieguvuši jaunus spārnu dekoratīvos elementus un izgaismotus durvju rokturus.

    Izvēlei būs pieejamas septiņas virsbūves krāsās, tostarp arī jaunais Highland Grey tonis. Komplektāciju papildina jauni riteņu diski izmēros no 16 līdz 18 collām.

    Jaunā Mégane GrandCoupé ir aprīkota ar 10,2 collu digitālo instrumentu paneli. Centrālajā panelī ir iespējams uzstādīt jaunu, divreiz lielāku 9,3 collu vertikālo multivides ekrānu (opcija ir atkarīga no komplektācijas līmeņa).

    Sistēmu vadības taustiņi, kas iestrādāti stūrē, nodrošina labāku ergonomiku. Tāpat vieglāk pieejami kļuvuši centrālās konsoles slēdži, piemēram, temperatūras displejam.

    Tāpat pilnveidota Renault MULTI-SENSE tehnoloģija ar četriem braukšanas režīmiem (Eco, Comfort, Sport un MySense – atkarībā no dzinēja versijas), pieejamas jaunas salona apgaismojuma krāsas un R-Sound lietotne dzinēja skaņai.

    Jaunā Mégane GrandCoupé tiek piedāvāta ar plašāku motoru klāstu, kas atbilst Euro 6D FULL standartam.

    Benzīna dzinēju klāstā ir jaunais 1,0 TCe tiešās iesmidzināšanas dzinējs, kas pieejams 115 ZS versijā ar manuālo pārnesumkārbu. Piedāvājumā joprojām atradīsiet arī 140 ZS 1,3 TCe dzinēju ar cieto daļiņu filtru un mehānisko 6 pakāpju pārnesumkārbu vai 7 pakāpju EDC automātisko pārnesumkārbu ar dubultsajūgu.

    Dīzeļdegvielas dzinēju klāstā ir 1,5 Blue dCi 115 ZS versija ar mehānisko 6 pakāpju pārnesumkārbu vai 7 pakāpju EDC automātisko pārnesumkārbu ar dubultsajūgu.

    Automašīnas starta cena ir 15 110 eiro, ietverot Life komplektāciju un 115 ZS benzīna motoru. Dārgākajās Intens versijās cena sasniedz 20 000 eiro atzīmi par 140 ZS aprīkojuma līmeni ar automātisko transmisiju.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē