• Renault ZOE — Eiropas elektromobiļu tirgus līderis

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Renault ZOE ir kļuvis par Eiropas elektromobiļu tirgus 2020. gada līderi. Šī gada februārī tika reģistrētas 6 654 šī modeļa vienības, kas kopā ar janvārī reģistrēto daudzumu veido 16 393 jaunas reģistrācijas visā Eiropā.

    Pirmajos divos 2020. gada mēnešos elektromobiļu un plug-in tipa hibrīdauto pārdošanas apjomi palielinājušies par vairāk nekā 117%, salīdzinot ar 2019. gada attiecīgo periodu. Renault ZOE joprojām saglabā Eiropas elektromobiļu tirgus līdera pozīcijas.

    Jaunais Renault ZOE ir pilnībā elektrisks automobilis ar reālu nobraukuma diapazonu līdz 395 km (saskaņā ar WLTP procedūru) un tas piedāvā jaunākos risinājumus drošības, komforta, ekoloģijas un jaunāko tehnoloģiju jomā.

    Jaunā Renault ZOE versija tika prezentēta 2019. gada beigās, septiņus gadus pēc modeļa atklāšanas. Pašlaik automobilis piedāvā augstākās klases aprīkojumu par pievilcīgu cenu. Šis modelis ir attīstījies kvalitātes un tehnoloģiju ziņā. Ievērības cienīgs ir kompleksais drošības sistēmu komplekts, ieskaitot automātisko avārijas bremzēšanas palīgierīci (AEBS), brīdinājumu par izbraukšanu no braukšanas joslas (LDW).

    Jaunajam Renault ZOE ir arī augstas kvalitātes apdares materiāli un ekoloģisks polsterējums no pārstrādātiem materiāliem. Automobilis ir guvis jaunu instrumentu paneļa dizainu, kurš šobrīd ir aprīkots ar personalizējamu 10 collu displeju, kā arī informācijas un izklaides ekrānu.

    Jaunā EASY LINK multimediju sistēma, kas ir savietojama ar Android Auto™ un Apple CarPlay™ un kuras ekrāna izmērs ir līdz 9,3 collām, nodrošina šādu elektromobiļiem paredzēto funkciju ērtu pārvaldi: nobraukums ar pieejamo enerģiju, maršruta plānošana, ņemot vērā uzlādes staciju infrastruktūru, uzlādes pārvaldība, attālinātā ieslēgšana un uzlādes stāvokļa uzraudzība, gaisa kondicionēšanas ieslēgšanas programmēšana un daudz kas vairāk.

    Līdzšinējie pārdošanas apjomi ļaus Renault ZOE saglabāt līdera pozīciju lielākajos Eiropas tirgos. Renault pozīcijas nostiprināšanu šajā tirgus segmentā palīdzēs nodrošināt Captur un Megane plug-in tipa hibrīdauto ieviešana 2020. gadā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē