• Rally Liepāja norise pārcelta uz vēlāku laiku

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Saistībā ar Covid-19 vīrusa izraisīto vispasaules pandēmiju, uz nenoteiktu laiku tiek pārcelta Rally Liepāja norise, kas sākotnēji bija paredzēta 29.-31. maijā. Latvijas posms ir FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) trešās sacensības, kam globālo norišu rezultātā mainīts norises laiks – jau iepriekš uz vēlāku laiku tika pārcelti posmi Portugālē, Azoru salās, un Spānijā, Kanāriju salās.

    “Drošība rallija sarīkošanā vienmēr ir bijusi mūsu darba galvenā prioritāte. Sacensībām ir jābūt drošām dalībniekiem, skatītājiem un mūsu darbiniekiem. Ja vēl pirms pāris mēnešiem šķita, ka līdz maija izskaņai situācija būs normalizējusies, tad ritot laikam un saņemot arvien jaunas un jaunas ziņas par Covid-19 vīrusa izplatību pasaulē, šī pārliecība strauji zuda,” saka Rally Liepāja direktors Raimonds Strokšs.

    “Tāpat mums jāņem vērā, ka Rally Liepāja ir Eiropas rallija čempionāta posms, kas liek domāt ne vien par ierobežojumiem Latvijā, bet arī visā Eiropā.

    Sacensību norisi maijā apgrūtina fakts, ka mums ir jābūt pārliecinātiem, ka visi čempionāta dalībnieki spēs izbraukt no savas mītnes zemes, lai sacensību norise būtu sportiski godīga pret ikvienu rallija ekipāžu.

    Šobrīd mēs cieši strādājam ar mūsu partneriem Eurosport Events, Starptautisko Automobiļu federāciju (FIA), kā arī rallija pilsētām Liepāju un Talsiem, lai kopīgi atrastu iespēju sacensību norisi pārcelt uz vēlāku laiku, kad, ievērojot arī ekspertu sniegtās norādes, varēsim Latvijā sarīkot drošu ralliju. Bet līdz tam – palieciet mājās un sargiet sevi!” noslēdz Raimonds Strokšs.

    Visas līdz šim iegādātās ieejas biļetes būs derīgas arī pārceltajā Rally Liepāja norises datumā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē