• Porsche atklāj pirmo publisko uzlādes staciju

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    19. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Attīstot elektromobiļu infrastruktūru Latvijā, Porsche izplatītājs SIA Baltijas sporta auto pie golfa laukuma Ozo Golf Club atklājis savu pirmo publisko elektromobiļu uzlādes staciju un līdz gada beigām plāno atklāt vēl četras. Šis zīmols ir pirmais auto nozarē Latvijā, kas ne tikai piedāvā savu elektromobili, bet arī palīdz attīstīt infrastruktūru tieši ar elektrību darbināmiem spēkratiem.

    “Automašīnas, kas darbināmas tikai ar elektrību, ir nākotne – tās ir ekonomiskas un draudzīgas videi. Šajā virzienā domā arī Porsche, jo zīmols iecerējis ievērojami attīstīt elektromobiļu infrastruktūru ne tikai pasaulē, bet arī Latvijā. Vēl septembrī prezentējām savu pirmo Porsche elektromobili Taycan, un šogad atvērsim vēl vairākas publiskas vietas Latvijā, kur uzlādēt savu elektrisko auto.

    Esam pirmie valstī, kuri piedāvā iegādāties elektromobili un sekmē šāda veida braucamo infrastruktūras attīstību. Ceram, ka dabai draudzīgs transportlīdzekļu veids kļūs arvien populārāks, un to veicināt gatavs arī Porsche,” apņēmību neslēpj SIA Baltijas sporta auto vadītājs Ivars Norvelis.

    Pie Ozo Golf Club uzstādītās uzlādes iekārtas jauda ir 11 kilovati, un pēc vienas stundas uzlādes elektriskais Porsche Taycan nobrauks aptuveni 50 kilometrus. Šādas pašas jaudas uzlādes stacija ir arī pie Porsche centra Rīga, kas paredzēta īpaši uzņēmuma klientiem.

    Jaunatklātajā stacijā pie golfa laukuma var uzlādēties ne tikai Porsche spēkrati, bet jebkuras markas plug in hibrīda automašīnas, kurās uzstādīta 2.tipa standarta kontaktspraudnis. Uzlādes izmantošana pagaidām ir tikai Ozo Golf Club kluba biedru un golfa spēlētāju privilēģija. Ja auto īpašnieks spēlēs golfu šajā klubā – elektriskais spēkrats tiks pabarots.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē