• Peugeot dizains novērtēts ar prestižajiem Red Dot apbalvojumiem

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    6. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaunais Peugeot 208 un Peugeot 2008 saņēma Red Dot balvu produkta dizaina (Product Design) kategorijā. Abas automašīnas tika novērtētas vairāk kā 6 500 apbalvojumiem izvirzīto nominantu vidū, bet vērtēšanas komisiju apbūra abu modeļu sportiskais dizains un ekskluzīvā apdares kvalitāte. Tā jau ir sestā Peugeot dizaina identitātes atzinība šajā prestižajā balvu kategorijā.

    Peugeot 208 hečbeka un Peugeot 2008 krosovera dizains atklāj jauno ražotāja filozofiju un identitāti. Komisijas locekļi kā galvenos nominācijas piešķiršanas kritērijus uzsvēra izteiktās jaunā modeļa kontūras un demonstrēto sportiskumu.

    Interjerā uzmanību pievērš jaunais digitālais 3D ierīču panelis ar projekcijas ekrānu, kas tiek komplektēts ar Allure un augstākas klases aprīkojuma komplektiem. Trīsdimensiju informācijas izvietojuma princips autovadītājam ļauj atšķirt aktuālāko informāciju, piemēram, braukšanas ātrumu. Peugeot i-Cockpit® 3D tāpat ir neliela, sportiska stūre un 10 collu skārienjutīgs informatīvās sistēmas ekrāns, kurā ir iespēja pārvaldīt dažādas automašīnas funkcijas. 

    Par Peugeot firmas zīmi jau kļuvušas trīs joslu sarkanās gaismas, ko savieno spīdīgi melns apdares elements.

    Gan Peugeot 208, gan Peugeot 2008 var pasūtīt ne tikai ar iekšdedzes benzīna un dīzeļa dzinēju, bet arī elektrisko versiju. 

    Ar Red Dot balvām jau vairāk kā 60 gadus tiek novērtēti labākie pasaules meistardarbi Produkta Dizains, Komunikablais Dizains un Dizaina Koncepcija kategorijā (Product Design, Communication Design un Design Concept). Reizi gadā labākos produktus, konceptus un prototipus vērtē starptautiskā ekspertu komisija, kuras locekļi specializējas dažādās produktu kategorijās.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē