• Peugeot atzīta par uzticamāko auto marku

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    16. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Peugeot Media
    Saskaņā ar ikgadējo Apvienotajā Karalistē veikto J.D. Power uzticamības pētījumu (The J.D. Power 2019 UK Vehicle Dependability Study) 2019. gada uzticamākā auto marka ir Peugeot, pārspējot Japānas un Eiropas autoražotājus.

    Pētījuma mērķis ir konstatēt problēmas, kādas automobiļiem rodas, un sarindot tās pēc to atgadīšanās biežuma. Jo mazāks nepilnību skaits uz 100 automobiļiem (PP100), jo augstāka reitinga vieta. Pētījuma rezultāti tika iegūti no 11530 jauno transportlīdzekļu īpašnieku atbildēm. Pētījumā piedalījās automobiļi, kas ir reģistrēti laika posmā no 2015. gada novembra līdz 2018. gada janvārim.

    49% no respondentiem bija pārliecināti, ka to pašu auto marku iegādātos vēlreiz.

    Pētījums atklāja, ka autoražotāji ir pārāk aizrāvušies ar jaunajām izklaides sistēmām. Bet ne visas no tām strādā nevainojami, tādēļ tas lietotājos nevairo uzticību. Vairāk nekā puse no problēmām ir saistītas tieši ar izklaides sistēmām. Kopējā tendence gan ir tāda, ka gandrīz visās kategorijās problēmas mazinās. Tas nozīmē, ka automobiļi kļūst arvien drošāki to ekspluatācijā.

    Pētījumā tika piešķirts 177 punktu vērtējums 8 dažādās kategorijās: transportlīdzekļa izskats; braukšanas pieredze; vadības ierīces un papildekrāni (FCD); audio, komunikāciju un izklaides iekārtas (ACEN); sēdekļi; apkures, dzesēšanas un ventilācijas sistēmas (HVAC); automobiļa interjers; dzinējs un pārnesumu kārba.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē