• Peugeot 208 nosaukts par labāko pilsētas auto, apsteidzot Tesla un citus pretendentus

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Aizvadītā gada nogalē prezentētais jaunais Peugeot 208 hečbeks saņēmis augstu novērtējumu prestižajā Argus konkursā Francijā. Auto tika nominēts kā vislabākā pilsētas automašīnu, kā arī saņēma galveno apbalvojumu Argus 2020 Car.

    Apbalvošanas ceremonijā Parīzē septiņas finālā iekļuvušās automašīnas tika vērtētas ar punktiem skalā no 1 līdz 7. Sasummējot visus rezultātus, Peugeot 208 ieguva 56 punktus un apsteidza Tesla Model 3 un Kia XCeed, kas ieņēma pārējās godalgotās vietas. Konkursa komisijā darbojas 11 žurnālistu no Francijas lielākajiem laikrakstiem.

    “Šis apbalvojums apliecina to, ka jaunais Peugeot 208 lieliski piesaista uzmanību. Automašīna prezentēta tikai pirms trīs mēnešiem, bet jau saņēmusi atzinīgus vērtējumus vairākos konkursos, taču ar Argus apbalvojumu mēs lepojamies īpaši. Viens no vissvarīgākajiem jaunā modeļa veiksmes faktoriem ir plašā dzinēju izvēle. Mūsu klienti to ļoti novērtē ,” – saņemdams balvu, teica Peugeot produktu stratēģijas direktors Lorens Blanšets (Laurent Blanchet).

    Starp labākajiem Eiropā

    Nesen prezentētais Peugeot 208 augstu novērtējumu saņēmis ne vienu reizi vien. Automašīna pretendē kļūt par Eiropas Gada auto 2020 – tā ir iekļuvusi septiņu finālistu sarakstā. Šī Eiropā vissvarīgākā konkursa uzvarētājs tiks noskaidrots pirms Ženēvas autoizstādes – 2. martā.

    Peugeot 208 iekļuvis Vācijas, Somijas, Latvijas un Lietuvas gada auto konkursu finālistu sarakstā, tikai par mata tiesu atpaliekot no uzvarētāja titula.

    Lietuvā Peugeot 208 saņēmis apbalvojumu Gada inovācija par vadītāja kabīnes iekārtojuma risinājumiem. Inovatīvajā iCockpit® 3D vadītāja kabīnes risinājumā daļa no braukšanas informācijas uz vadības paneļa tiek atainota projicētas hologrammas veidā, bet daļa – attēlota ekrānā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē