• McLaren F1 komanda arī nākamsezon saglabās pilotus Sainsu un Norisu

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    9. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Flickr
    Spānis Karloss Sainss juniors un brits Lendo Noriss arī nākamajā sezonā turpinās braukt McLaren F1 komandā, informē vienība.

    McLaren komanda, kas jau vairākus gadus nespēj atgriezties F1 augstumos, šogad piedzīvo atdzimšanu, jo ar Sainsu un Norisu sastāvā tā pašlaik Konstruktoru kausa kopvērtējumā ieņem ceturto vietu. Tik augstu tā nav bijusi kopš 2012. gada, kad sezona tika noslēgta trešajā pozīcijā, bet pēc tam sākās pakāpeniska lejupslīde.

    Jau sezonas otrajā posmā Bahreinā šīs sezonas debitants Noriss izcīnīja sesto vietu, divreiz šosezon to ir spējis arī Sainss. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, ar Renault dzinējiem aprīkotās McLaren rezultāti ir uzlabojušies un jau tagad tā tikai par desmit punktiem atpaliek no pagājušajā gadā iespētā, lai gan aizvadīta vēl nav pat puse sezonas.

    19 gadus vecajam Norisam šī ir debijas sezona F1 čempionātā, bet 24 gadus vecais Sainss šajā sacensību seriālā sacenšas jau piekto sezonu, bet McLaren rindās viņam tā ir pirmā.

    Tieši šajā nedēļas nogalē McLaren aizvadīs savas mājas sacensības, jo leģendārajā Silverstounas trasē Lielbritānijā notiks sezonas desmitais posms.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē