• Mazda MX-30 elektroauto pirmais brauciens

    Elektroauto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    29. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    5/6Aprīkojums

    Aprīkojums

    Mazda MX-30 sākumcena ir 33 990 eiro un par šo naudu uzreiz saņemsiet bagātīgi aprīkotu automašīnu. Lai arī pastāv trīs aprīkojumu līmeņu gradācija, no kuriem zemākais ir Vision, to pavisam nosacīti var saukt par bāzes modeli. Tajā ietilpst 18 collu vieglmetāla diski, LED lukturi, priekšējo sēdekļu apsilde, apsildāma stūre, adaptīvā kruīza kontrole, atpakaļskata kamera, priekšējie un aizmugurējie distances sensori, projektora tipa displejs vadītāja vējstiklā un citas ekstras.

    Elegance versijā to papildinās tādas ekstras kā elektriski regulējami sēdekļi un adaptīvie LED lukturi, bet Luxury būs arī 360 grādu uzraudzības kamera, 12 skaļruņu BOSE audio sistēma, aizmugures skata monitors un citi labumi.

    Nekļūst gan skaidrs, kāpēc aprīkojuma sarakstā vai vismaz papildaprīkojuma iespējās nav atrodams elektriski atverams un aizverams bagāžnieks, kas šāda tipa automašīnai lieti noderētu.

    Vienīgā papildus iespēja ir virsbūves krāsojuma izvēle, sākot ar pelēkiem, melniem un pelēkiem toņiem (500 – 600 eiro) līdz pat sarkanīgajam trīs toņu krāsojumam, kas pieejams par 1200 eiro. Tāpat iespējams izvēlēties dažādus vieglmetāla disku dizainus un interjera apdares krāsas.

    Testa turpinājums:

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē