• Latvijas Pasts par 1,2 miljoniem eiro iegādājies 85 jaunus mikroautobusus

    Uzņēmums
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    18. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Foto: Publicitātes foto
    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Turpinot uzlabot darba vidi un atjaunot autoparku efektīvākai universālā pasta pakalpojuma un eksprespasta sūtījumu piegāžu nodrošināšanai, Latvijas Pasts iegādājies 85 jaunus kravas mikroautobusus. Jaunie piegādes mikrobusi ir ērtāki kravu iekraušanai un izkraušanai, un tajos iestrādāta speciāla digitāla sistēma šoferu ērtībām ikdienas ceļazīmju noformēšanai.

    Visi jaunie 85 kravas mikroautobusi ir ietilpīgāki par iepriekš izmantotajiem, un tie ir ērtāki lietošanā. Daļa mikrobusu, kas paredzēta eksprespasta sūtījumu piegādēm, ir aprīkota ar pacēlāju, atvieglojot lielgabarīta kravu un smagu sūtījumu piegādi. Būtisks jaunums ir autobusos iestrādātā īpašā digitālā sistēma, lai šoferiem un kurjeriem pašiem vairs nav jānoformē maršrutu ceļazīmes, atslogojot no manuālām papildu darbībām un ieekonomējot laika resursus.

    “Bez kvalitatīva piegādes transporta Latvijas Pasta darbība nav iedomājama, tāpēc šai mūsu darba izpildes sadaļai veltām ievērojamu uzmanību, regulāri atjaunojot autoparku, kas paredzēts sūtījumu piegādēm.

    Ar katru jaunākas paaudzes autotransporta vienību iegādi ērtības šoferiem un kurjeriem uzlabojas, jo, pirmkārt, autotransports kļūst modernāks, bet, otrkārt, arī mēs aizvien vairāk ieklausāmies savu darbinieku vērtējumos un vēlmēs attiecībā uz darba apstākļiem un nepieciešamajiem tehniskajiem risinājumiem, lai piegādes nodrošinātu ātrāk un kvalitatīvāk,” uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns. 

    Mikroautobusi izvēlēti publiska iepirkuma procedūrā, kas paredz četru gadu nomu, izmantojot operatīvā līzinga pakalpojumu. Nomas izmaksas visam periodam ir 1,2 miljoni eiro. 

    Kopējo Latvijas Pasta autoparku patlaban veido vairāk nekā 260 automobiļu vienību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē