• Hyundai modernizējis i30 klāstu

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaunais Hyundai i30 ir kļuvis vēl pievilcīgāks un piedāvā progresīvu drošības aprīkojumu un savienojamību, daudzpusīgu dzinēju un pārnesumkārbu klāstu, kā arī stilīgu un jaunu dizainu.

    Jaunajai priekšdaļai ir piešķirts modernāks dizains – platāks trīsdimensionāls priekšējais dekoratīvais režģis izceļ automobiļa enerģisko dizainu, priekšējie lukturi ieguvuši jaunu dizainu, un jaunajiem LED dienas gaitas lukturiem ir piešķirta V burta forma. Hyundai i30 Hatchback modelis ir ieguvis jaunu aizmugurējo buferi, kas ir izstrādāts aerodinamikas uzlabošanai. Arī LED aizmugures lukturiem ir piešķirta V burta forma, tā izveidojot simetriju starp automobiļa priekšējo un aizmugurējo daļu.

    Virsbūves krāsu klāstu papildina trīs jaunas krāsas – Dark Night, Silky Bronze un Sunset Red. Ir pieejamas arī sešas citas virsbūves krāsas – Polar White, Phantom Black, Engine Red, Stellar Blue, Platinum Silver un Olivine Grey.

    Atjaunotu izskatu ir ieguvis arī i30 salons. Salonu bagātina trīs akcenta krāsas – Pewter Gray, Ebony Brown un Charcoal Gray. Joprojām ir pieejams arī salona interjers melnā krāsā. Kā sēdekļu apšuvumu ir iespējams izvēlēties audumu, ādu vai auduma un ādas kombināciju. Pavisam ir pieejamas astoņas sēdekļu apšuvuma alternatīvas.

    N Line tiek piedāvāts visam i30 saimes virsbūvju klāstam

    Pirmo reizi vēsturē N Line aprīkojuma līmenis tiek piedāvāts ne tikai i30 Hatchback un i30 Fastback, bet arī i30 Wagon modelim. Hyundai i30 jaunajā N Line modeļu klāstam piemīt sportiskāks eksterjers – priekšējais režģis ir platāks un zemāks, savukārt priekšējie lukturi ir atjaunināti, sekojot modeļa jaunajam priekšējās un aizmugurējās daļas dizainam. Platais difuzors vēstī par automobiļa jaudu. Jaunais aizmugurējo miglas lukturu novietojums rada iespaidu, ka automobiļa smaguma centrs atrodas tuvāk zemei. N Line modeļu klāstam ir pieejamas arī jaunas 17” un 18” collu alumīnija disku alternatīvas.

    Savienojamības pakalpojumi

    i30 ieguvis 7 collu digitālo instrumentu paneli un jauno 10,25 collu krāsaino skārienekrānu kopā ar navigāciju. Jaunais i30 nodrošina ērtu Android Auto un Apple Car Play lietotņu izmantošanu. Hyundai i30 modeļu klāsts piedāvā arī jaunumus – tagad mobilo tālruni automobiļa sistēmai var pieslēgt, neizmantojot kabeli. Jaunā i30 modeļu klāsta automobiļos ir kļuvusi iespējama arī Qi standartam atbilstošā mobilo tālruņu bezvada uzlāde.

    Uzticama drošība

    Pateicoties atjauninātajai Hyundai SmartSense drošības aprīkojuma pakotnei, Hyundai i30 ir kļuvis vēl drošāks un ērtāks. Joslu sekošanas palīgsistēma (Lane Follow Assist, LFA) automātiski piestūrē, lai automobilis vienmēr atrastos braukšanas joslas vidū. Atpakaļgaitas palīgsistēma (Rear Collision-avoidance Assist, RCA) nepieciešamības gadījumā iedarbina bremzes, lai izvairītos no sadursmes, automobilim braucot atpakaļgaitā. Paziņojums par priekšējā transportlīdzekļa novirzīšanos (Leading Vehicle Departure Alert, LVDA) brīdina jaunā i30 autovadītāju, ja priekšējā automašīna sāk novirzīties un autovadītāja reakcija uz satiksmes plūsmu ir novēlota, piemēram, pie luksofora.

    Jaunumi dzinēju un pārnesumkārbu klāstā

    Autoražotājs jaunajam Hyundai i30 dzinēju klāstam piedāvā jaunas iespējas un motora-pārnesumkārbas kombinācijas. Dzinēju klāsta jaunums ir 48 V vieglais hibrīddzinējs, kuru piedāvā kombinācijā ar 1,0 T-GDI 120 ZS benzīna dzinēju, i30:n motoru klāsta virsotnē esošais 1,5 T-GDI 160 ZS benzīna dzinējs, kā arī 1,6 CRDI 136 ZS dīzeļdzinējs. Tām pašām dzinēju alternatīvām tiek piedāvāts arī inteliģenta sešpakāpju pārnesumkārba (Intelligent Manual Transmission, iMT) vai septiņpakāpju divsajūgu automātiskā pārnesumkārba (7-DCT).

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē