• Ford vadītāja sodīta par braukšanu ar 703 km/h; policija kļūmi nepamana

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    27. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pavisam neparastu sodu par ceļu satiksmes pārkāpumu saņēmusi kāda sieviete Itālijā. Fotoradars fiksējis, ka viņas vadītais Ford Focus traucies ar 703 km/h.

    Sieviete bijusi pārsteigta, kad pasta sūtījumā saņēmusi vēsti par rupju ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu. Ankonas provincē, kur atļauts braukt ar 70 km/h, ātruma mērīšanas ierīce fiksējusi 703 km/h. Par šādu pārgalvību sievietei pienācies sods – 863 eiro.

    Tāpat sievietei piešķirti arī 10 soda punkti, kas ir jau puse no pieļaujamā limita. Skaidrs gan tas, ka hečbeka spēkos nav braukt vienā ātrumā ar modernu pasažieru lidmašīnu, tāpēc šādu situāciju varētu izskaidrot rada kļūme.

    Lielceļu izpildkomiteja jeb Giovanni Strologo of the Comitato per il rispetto del Codice della Strada publicējusi protokola fotogrāfiju, vienlaikus kritizējot policiju par faktu nepārbaudīšanu, jo šāds pārkāpums nemaz neesot iespējams.

    Komisijas eksperti ieteikuši sievietei no policijas pieprasīt kompensāciju. Tāpat organizācija piedāvājusi juridisko palīdzību, lai palīdzētu autovadītājai šajā procesā.

    Interesanti, ka pirms dažiem gadiem notika līdzīga situācija. Beļģijā tika fiksēta automašīna, kas pārvietojas ar ātrumu 695 km/h. Pilnībā no soda autovadītājs gan nespēja izvairīties, jo viņa vadītais Opel Astra tiešām bija pārkāpusis atļauto braukšanas ātrumu. Tiesa, krietni mazākā apmērā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē