• EuroPark ievieš jaunu mobilo aplikāciju autostāvvietu apmaksai

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    5. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Autostāvvietu operators EuroPark Latvia ievieš jaunu aplikāciju EuroPark App autostāvvietu meklēšanai un ērtai apmaksai. Ar jaunās lietotnes palīdzību autostāvvietu lietotāji var apmaksāt ne vien EuroPark, bet arī Rīgas pašvaldības autostāvvietas, kā arī autostāvvietu pakalpojumus Lietuvā, Igaunijā un Polijā. Tāpat drīzumā norēķinus ar jaunās aplikācijas palīdzību varēs veikt EuroPark autostāvvietās Igaunijā.

    Aplikācijā var atrast tuvējās stāvvietas gan kartē, gan pēc atslēgvārdiem un zonas koda, kā arī apskatīt tarifus un autostāvvietu pakalpojumus, piemēram, elektroauto uzlādes punktu vai velonovietnes pieejamību.

    EuroPark App var piesaistīt jebkuru VISA un MasterCard maksājumu karti, no kuras pēc stāvvietas apmeklējuma tiešsaistē tiek ieturēta tikai iztērētā summa. Tas nozīmē, ka lietotnē nav nepieciešams atsevišķs virtuāls naudas maciņš, kurā iesaldēti līdzekļi. Aplikācija paredz piesaisti ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu mobilo sakaru operatoru nodrošinātiem telefona numuriem, kas to padara ērtāku lietošanai arī citu valstu pilsoņiem un tūristiem.

    Aplikācija radīta kā papildu norēķinu veids EuroPark klientu ērtībai, kas darbosies līdztekus visiem līdz šim ierastajiem norēķinu veidiem – abonementu kartēm un apmaksas automātiem stāvvietā. Slēdzot vienošanos, iespējama arī pēcapmaksa par EuroPark atklāto autostāvvietu apmaksu vienā vienotā rēķinā gan fiziskām, gan juridiskām personām.

    Nākotnē aplikācijas lietotājiem paredzētas arī atlaides un regulāri izdevīgi piedāvājumi. Tāpat tiek plānots aplikāciju nākotnē pilnveidot ar iespēju tajā norēķināties arī par auto elektrouzlādes un automazgāšanas pakalpojumiem.

    Aplikācija jau šobrīd jebkuram interesentam pieejama lejupielādei Google Play un App Store veikalos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē