• Domenikss piegādā 10 jaunus Mercedes-Benz Actros vilcējus

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    13. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Transporta pārvadājumu uzņēmums SIA Hermis Auto atjaunojis un papildinājis savu autoparku ar 10 jauniem Mercedes-Benz Actros vilcējiem, kurus tam piegādājis Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā – SIA Domenikss. SIA Hermis Auto jaunos “Mercedes-Benz” kravas auto iegādājies, lai nodrošinātu kvalitatīvus starptautiskos kravas pārvadājumus Eiropas, kā arī Krievijas tirgū.

    “Mercedes-Benz ir ne vien izcila kvalitātes zīme, bet arī droša un pārliecinoša ilgtermiņa investīcija. Tāpēc esam gandarīti, ka arvien vairāk transporta un loģistikas uzņēmumu starptautisko kravas pārvadājumu veikšanai izvēlas tieši Mercedes-Benz kravas automobiļus. Lai arī šī ir mūsu pirmā sadarbība ar SIA Hermis Auto, esam pārliecināti, ka jaunie Actros vilcēji uzņēmumam būs uzticami un droši transportlīdzekļi, lai veiktu pārvadājumus visaugstākajā līmenī,” norāda Benita Danilenko, SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja.

    Jaunie Mercedes-Benz Actros vilcēji ražoti un aprīkoti atbilstoši SIA Hermis Auto vēlmēm un vajadzībām. “Mercedes-Benz Actros ir ideāls sabiedrotais tālbraucēju šoferiem – pārsteidzošs komforts kabīnē, zems degvielas patēriņš, gari apkopju intervāli, maksimāls degvielas bāku tilpums un zemas ekspluatācijas izmaksas. Turklāt tas atbilst visām jaunākajām ekoloģijas un drošības normām, ko pieprasa Eiropas Savienība,” kravas automobiļu priekšrocības skaidro Aivis Zapereckis, SIA Domenikss Kravas automobiļu tirdzniecības un mārketinga vadītājs.

    Jaunie Mercedes-Benz Actros kravas automobiļi papildinās ap 50 kravas auto lielo uzņēmuma SIA Hermis Auto autoparku.

    “Mercedes-Benz Actros noskatījām jau pērnā gada rudenī auto industrijas izstādē Hannoverē, kur bija iespēja salīdzināt visu vadošo autoražotāju piedāvājumus un iepazīties ar industrijas kolēģu pieredzi.

    Izvēli galvenokārt noteica konkrētajā modelī ietvertās inovācijas un būtiska degvielas ekonomija, kas ļauj samazināt vienu no mūsu biznesa galvenajām izdevumu pozīcijām. Ne mazāk svarīga ir Actros modeļos ietvertā funkcionalitāte, kas nodrošina komfortablus darba apstākļus autovadītājiem, jo moderns autoparks palīdz piesaistīt labākos profesionāļus pārvadājumu veikšanai,” atzīst Viktors Tomaševičs, SIA Hermis Auto valdes priekšsēdētājs.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē