• Dacia atklāj jaunā Jogger cenas

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    1. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Dacia Jogger – jaunais ģimenes auto – pie oficiālajiem Dacia pārstāvjiem būs pieejams nākamā gada martā/aprīlī.
    • Daudzpusīga ģimenes automašīna

    Jaunais Dacia Jogger ir ideāls ceļojumu biedrs ģimenēm, kuras vēlas izrauties no ikdienas un kopā pavadīt laiku svaigā gaisā. Šī daudzpusīgā automašīna apvieno sevī labāko no katra segmenta: universāļa garumu, minivena plašumu un apvidus auto cienīgu veiktspēju bezceļos.

    Kā īstens Dacia zīmola auto Jogger izceļas ar labāko cenas un kvalitātes attiecību, plašumu un multifunkcionalitāti. Atkarībā no versijas Dacia Jogger iespējams sasēsties pat septiņiem pieaugušajiem. Auto piedāvā vairāk nekā 60 interjera dizaina variantus, kas ļauj to viegli pielāgot mainīgajam ģimenes sastāvam.

    • Pats plašākais salons segmentā

    Pateicoties 4,55 m garajai virsbūvei un 2,90 m garenbāzei, Dacia Jogger piedāvā visietilpīgāko salonu segmentā. Salona aizmugurē ir izvietots trīsvietīgs saliekamais dīvāns, kombinācijā 2/3–1/3 (otrajā rindā), un divi atsevišķi saliekami sēdekļi (trešajā rindā). Dacia Jogger maksimālā ietilpība (ar nolocītiem aizmugurējiem sēdekļiem) ir 1819 litri. Pateicoties plašajai vietai kājām, ceļošanas komforts otrajā un trešajā sēdekļu rindā ir tikpat patīkams kā priekšējos sēdekļos.

    Ar otrās rindas sēdekļu noliekšanas mehānismu Dacia Jogger nodrošina vislabāko piekļuvi trešajai sēdekļu rindai. 855 mm attālums no sēdekļiem līdz jumtam un 127 mm vieta ceļgaliem trešajā sēdekļu rindā Dacia Jogger ierindo 7-vietīgo modeļu segmenta augšgalā un nodrošina komfortablus ceļošanas apstākļus diviem pieaugušajiem.

    • Cenas un pieejamība

    Cenas piecvietīgajai Dacia Jogger versijai būs, sākot no 13 890 eiro, savukārt septiņvietīgajai versijai – no 14 590 eiro (ESSENTIAL versija ar TCe 100 LPG dzinēju). Jaunais automobilis pie Dacia oficiālajiem pārstāvjiem būs pieejams 2022. gada martā/aprīlī.

    • Dzinēju versijas

    Klienti var izvēlēties vienu no divām Dacia Jogger dzinēju versijām: jauno, efektīvo un jaudīgo TCe 110 benzīna dzinēju vai divu degvielu TCe 100 LPG dzinēju. Dacia ir vienīgais auto ražotājs, kas piedāvā pilnu automobiļu klāstu, kas aprīkoti ar divu degvielu dzinējiem (benzīns/LPG). Sākot ar 2023. gadu, būs pieejama arī hibrīda versija.

    • Modulāri jumta reliņi

    Atkarībā no versijas Dacia Jogger var tikt aprīkots ar modulāriem jumta reliņiem, kurus var pārveidot par šķērsstieņiem tikai ar dažiem uzgriežņu atslēgas pagriezieniem.

    Specifiskiem braucieniem un ceļojumiem reliņus var pārveidot par jumta bagāžnieku ar kravnesību līdz 80 kg (velosipēdiem, slēpēm, jumta kastei u.c.). Šī ar patentu aizsargātā sistēma lieliski atspoguļo Dacia būtību – tā ir gudra, praktiska, vienkārša un par pieņemamu cenu.

    • Cenas un tehniskā specifikācija

    Cenas Latvijā un Lietuvā

    ESSENTIAL

    COMFORT

    LE* EXTREME

    5-vietīgs

    7-vietīgs

    5-vietīgs

    7-vietīgs

    5-vietīgs

    7-vietīgs

    TCe 100 LPG

    13 890

    14 590

    15 690

    16 490

    16 590

    17 290

    TCe 110

    14 490

    15 190

    16 290

    16 990

    17 190

    17 890

     
    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē