• Dacia Sandero jaunā funkcija – viedtālrunis kā multivides ekrāns

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    9. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mums vienmēr līdzi ir viedtālrunis. Taču kā būtu, ja tas aizstātu multivides ekrānu mūsu automašīnā? Dacia šādu soli uzskatīja par pašsaprotamu izvēli, taču tikai ar vienu nosacījumu – tālruni nepieciešams pilnībā integrēt braukšanas pieredzē. Ar šādu domu arī tapa Media Control.

    Izņemt viedtālruni no kabatas un padarīt to par mūsu pavadoni ceļā, neraizējoties, ka tas nokritīs no vaļīgā turētāja, kas piestiprināts pie gaisa kondicionieru režģa? Ja vien tas būtu tik vienkārši! Dacia apzinājās šo problēmu, tāpēc zīmola inženieri un dizaineri ir apvienojuši savas prasmes, lai risinātu šo jautājumu un piedāvātu gudru, ekonomisku un laikam atbilstošu risinājumu.

    Kas ir Media Control?

    Media Control ir sistēma, kas automašīnā papildus radio funkcijai nodrošina arī viedtālruņa dokstaciju un viegli pielāgojamu bezmaksas mobilo lietotni.

    Media Control ir pilnvērtīga multivides sistēma. Tajā ietilpst radio, divi skaļruņi, USB pieslēgvieta, Bluetooth savienojums, stūrē iestrādāti vadības slēdži un viedtālruņa dokstacija, kas integrēta vadības panelī. Jau pašā projekta sākumā šī dokstacija tika iestrādāta paneļa dizainā, garantējot mūsu klientiem komfortu un ergonomiku.

    Viedtālrunis, kas ievietots jaunā Dacia Sandero paneļa centrā, stingri turas savā vietā un lieliski tiek integrēts braukšanas pieredzē. Pateicoties tālruņa novietošanai paneļa augšpusē un nedaudz pret vadītāju vērstajai pozīcijai, vadītājs ļoti labi redz uz ekrāna attēloto informāciju, neapdraudot drošību uz ceļa.

    Vienkārši lejupielādējiet Dacia Media Control lietotni savā viedtālrunī, un ar Bluetooth tehnoloģijas palīdzību jūsu tālrunis kļūs par paneļa paplašinājumu, aizstājot integrēto multivides sistēmu.

    Navigācija, radio, mūzika, tālrunis un pat piekļuve transportlīdzekļa datiem – visas būtiskās un nepieciešamās funkcijas ir pa rokai. Turklāt tās var aktivizēt ar balsi, izmantojot viedtālruņa balss atpazīšanas funkciju.

    Kad tālrunis nav ievietots sistēmā, dokstaciju iespējams paslēpt panelī.

    Vieda sistēma, viedas funkcijas

    Ar to gan nepietiek, lai padarītu Media Control par 100% viedu multivides sistēmu. Pateicoties personalizējamajai lietotnei, sistēma pielāgojas katra lietotāja vajadzībām un spēj izveidot savienojumu ar transportlīdzekļa borta datoru.

    Tādējādi ir iespējams izveidot īsceļus uz iecienītākajiem logrīkiem, lietotnēm un pat biežāk lietotajiem kontaktiem. Navigācijas funkcijā ir pieejams plašs klāsts ar kartēm un norādēm. Multivides sistēma sniedz plašas izvēles iespējas – radio, mūzikas platformu abonēšana no tālruņa, USB kartes vai MP3 atskaņotāji.

    Tālruņa funkcijā, papildus zvanu veikšanai ir nodrošinātas arī citas pašas nepieciešamākās iespējas – brīvroku režīms, lai atrastu kontaktinformāciju tālruņa kontaktu sarakstā, pārskatītu vēsturi vai piekļūtu kalendārā ieplānotajiem notikumiem.

    Operētājsistēmā Android, un drīz arī iOS ierīcēs, īsziņas funkcija spēj skaļi nolasīt saņemtos ziņojumus.

    Sadarbībai ar automašīnu sistēma ir aprīkota ar Driving ECO funkciju, kas nodrošina piekļuvi reāllaika degvielas patēriņam un katra brauciena beigās sniedz personalizētus braukšanas padomus.

    Pēc ierašanās galamērķī aizmāršīgākie vadītāji novērtēs aizmirstā tālruņa brīdinājumu un funkciju “Doties uz manu auto”, kas palīdz atrast vietu, kur novietota automašīna.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē