• CityBee plāno dubultot Latvijā piedāvāto koplietošanas automašīnu skaitu

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    25. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Koplietošanas uzņēmums CityBee līdz šā gada beigām plāno dubultot koplietošanas automašīnu skaitu Latvijā, palielinot parku līdz 600 vienībām, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

    CityBee Latvija vadītāja Egija Gailuma norādīja, ka uzņēmums ir apmierināts ar pirmo mēnešu darbības rezultātiem un saredz augstu potenciālu šim pakalpojumam.

    Tādējādi martā CityBee autoparks tiks papildinās ar aptuveni 50 jaunām Peugeot 308 automašīnām, bet līdz gada beigām automašīnu parku plānots paplašināt arī ar citu marku automašīnām. Pašreiz uzņēmuma autoparku veido apmēram 300 Fiat 500, Toyota Corolla, Peugeot 308 un Fiat Ducato automašīnu.

    LETA jau vēstīja, ka CityBee Latvijas tirgū ienāca 2019.gada pavasarī ar kravas automašīnu Fiat Ducato nomu, vasarā uzņēmums sāka piedāvāt elektrisko skrejriteņu nomu Rīgā un Jūrmalā, savukārt pērn oktobrī kompānija sāka Latvijā piedāvāt koplietošanas automašīnu nomu. Sākotnēji CityBee nomai piedāvāja Fiat 500, kā arī Toyota Corolla» automašīnas.

    CityBee ir investīciju uzņēmuma Modus Group projekts. Modus Group specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem. 

    Kompānija CityBee Latvija reģistrēta 2019.gada martā, un pieder Lietuvas uzņēmumam «CityBee Solutions», kas darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē