• CityBee pandēmijas laikā audzē kapacitāti un paplašina autoparku

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    11. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Koplietošanas automašīnu uzņēmums CityBee turpina īstenot ambiciozus attīstības plānus Latvijā un paplašina autoparku ar 40 jauniem transportlīdzekļiem. CityBee norāda, ka, salīdzinot ar pirmo Covid-19 vīrusa vilni, šobrīd tirgus kritums ir neliels – pateicoties tam arī uzņēmums neplāno atlikt iesāktos projektus.

    Egija Gailuma, CityBee Latvija vadītāja: "Sabiedrība kopumā un mēs kā uzņēmums esam iemācījušies sadzīvot ar pandēmiju. Ja pirmajā pandēmijas vilnī pavasarī mēs izjutām tirgus kritumu aptuveni par 30%, tad šobrīd tas ir 10–15% robežās.

    Jāņem vērā arī sezonalitāte, jo ziemā pieprasījums pēc koplietošanas transportlīdzekļiem ir zemāks, līdz ar to var teikt, ka pieprasījums ir stabils. Tas arī ir spēcīgs impulss mums turpināt īstenot un neatlikt iesāktos plānus par tirgus attīstību.

    Jāmin, ka esam salīdzinoši jauns tirgus spēlētājs, kas īsā laikā ir kļuvis par tirgus līderi. Šobrīd esam uzsākuši jaunu attīstības posmu un pastāvīgi paplašinām autoparka piedāvājumu ar jaunas nišas transportlīdzekļiem." Kopumā šobrīd autoparku veido vairāk nekā 370 transportlīdzekļu.

    Šobrīd ir noslēgti piegādes līgumi par 40 jaunu transportlīdzekļu piegādi februārī. Autoparks tiks papildināts ar vairāk nekā 40 vienībām Volswagen Golf 8, Nissan Qashqai, Seat Arona un Peugeot 208. CityBee līdz šim nomā ir Fiat 500, Mini Cooper, Toyota Corolla, Peugeot 308, un Fiat Ducato.

    Līdzšinējie koplietošanas automašīnu paradumi ir cieši saistīti ar pārvietošanos pilsētā, tāpēc arī CityBee lielāko daļu parka veido ekonomiskas un ērti lietojamas pilsētas apstākļos automašīnas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē