• Citroën atklāj jauno C4 un elektrisko ë-C4

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    18. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Citroën elektrifikācijas ofensīva 2020.gadā turpinās, un tagad uzmanība ir pievērsta kompakto hečbeku segmentam. Jaunās paaudzes C4 hečbekam tiks piedāvātas trīs dažādu piedziņas agregātu izvēles, proti, C4 būs gan 100% elektrisks, gan ar benzīna motoru, gan dīzeļdzinēju.

    Sekojot SUV ofensīvai, kas 2017.gada nogalē sākās ar C3 Aircross un C5 Aircross laišanu tirgū (līdz šim pārdotas attiecīgi 300 000 un 200 000 šo modeļu vienības), Citroën ir gatavs savas produktu stratēģijas ieviešanas posmam, kurā paredzēta stingra koncentrēšanās uz hečbeku tirgu.

    Kompaktie hečbeki spēlē milzu lomu Eiropas tirgū, kur to īpatsvars C segmenta pārdošanas rādītājos 2019.gadā bija 28%.

    Jaunais ë-C4 – 100% ëlectric un jaunais C4 būtībā piedāvāpaplašinātu spēka agregātu klāstu, jo tas var būt kā 100% elektrisks, tā arī ar benzīna vai dīzeļdzinēju. Jaunais, elektriskais ë-C4 ir jau piektais elektrificētais modelis, kas šogad izziņots Citroën elektrifikācijas stratēģijas ietvaros. Pārējie četri līdz šim pieteiktie modeļi ir C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy un ë-SpaceTourer.

    Par gaitas komfortu gādā balstiekārta ar Progressive Hydraulic Cushions® jeb progresīvajiem hidrauliskajiem spilveniem, savukārt automobiļu salonā uzstādīti progresīvie komforta sēdekļi.

    Jaunie ë-C4 – 100% ëlectric un C4 līdz pēdējam sīkumam tiks atklāti 30.jūnijā un pārdošanā nonāks 2020.gada otrajā pusē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē