• Bentley kļūst zaļāks – jaunais Flying Spur Hybrid

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Bentley Motors ir spēris nākamo soli ceļā uz mērķi pilnībā pāriet uz elektrisku un hibrīda piedziņām automašīnu ražošanu. Veiksmīgajai trešās paaudzes Flying Spur modeļu līnijai ir pievienojies inovatīvais Flying Spur Hybrid, kļūstot par šobrīd dabai draudzīgāko Bentley modeli.

    Jaunākais Bentley hibrīdauto demonstrē bezkompromisa veiktspējas un luksusa apvienojumu neatkarīgi no braukšanas režīma un stila. Flying Spur
    Hybrid
    piedziņa sastāv no 2.9 litru V6 iekšdedzes dzinēja un elektromotora, kopā sasniedzot 536 ZS jaudu un 750 Nm lielu griezes momentu, kas ir par 95 ZS vairāk kā Bentayga Hybrid modelim.

    Elektromotora 14.1kWh litija akumulatora pilnai uzlādei ir nepieciešamas tikai divas stundas. Elektriskajā režīmā auto spēj veikt līdz 40km lielu attālumu, savukārt kopējais sasniedzamais brauciena attālums ir 700km.

    Jaunais Flying Spur Hybrid daudz neatpaliek no V8 modeļa ieskrējiena rādītājos, paātrinoties no 0 – 100 km/h vien 4.3 sekundēs. Hībrīda piedziņa ļauj būtiski ietaupīt degvielu, neatsakoties no autentiskā Bentley vadīšanas rakstura.

    Intuitīva automašīnas vadības sistēma ar attālinātu funkcionalitāti

    Start – Stop poga kabīnē jaunajam Flying Spur Hybrid ir aizstāta ar trīs braukšanas režīmu izvēlni: EV Mode jeb elektriskais režīms, Hybrid Mode jeb hibrīda režīms vai Hold Mode jeb jaudas režīms. Iedarbinot automašīnu, automātiski tiek aktivizēts EV Mode, kas ir atbilstošāks braukšanai pa pilsētu vai mazu attālumu veikšanai.

    Hybrid Mode (hibrīda režīmā) efektivitātes palielināšanai tiek izmantoti arī navigācijas dati. Ievadot brauciena galamērķi, automašīna automātiski izmantos katram brauciena posmam atbilstošāko piedziņas veidu, nepārtraukti nodrošinot maksimāli efektīvu akumulatoru uzlādi, lai uzkrāto elektroenerģiju izmantotu tur, kur tas ir vislietderīgāk, piemēram pilsētā.

    Automašīnas instrumentu panelī ir redzama informācija par braukšanas režīmu – vai tiek izmantots iekšdedzes dzinējs vai pilnībā elektriskā piedziņa, vai notiek reģenerācija bremzēšanas laikā.

    Flying Spur Hybrid ir pieejamas arī My Bentley viedtālruņa aplikācija ar sekojošām funkcijām: MY CAR STATISTICS – pārskats braucienu datiem (laiks, attālums, ātrums, degviela s/elektrības patēriņš); MY BATTERY CHARGE – ļauj attālināti noskaidrot akumulatora uzlādes līmeni un optimizēt uzlādi; MY CABIN COMFORT – ļauj pirms brauciena atdzesēt vai uzsildīt automašīnas salonu.

    Īpašs modelis Flying Spur līnijā

    Flying Spur Hybrid ir pieejams septiņās standarta krāsās, kuras izvēlētas atbilstoši automašīnas raksturam un stilam. Savu specifikāciju klienti var veidot arī no vairāk kā 60 papildus krāsām. Pasūtot automašīnu ir pieejama izvēle starp 20" standarta riteņiem vai trīs dažādu dizainu 21" un 22" riteņiem.

    Flying Spur Hybrid interjerā ir redzama Bentley raksturīgā pieeja modernu un inovatīvu luksusa salonu radīšanā. Ērti un izsmalcināti sēdekļi un unikālais salons ir pieejams 5 dažādos toņos un 10 papildus toņos, kā arī divu toņu konfigurācijās.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē