• Bentayga Svissportiskākā Bentley Bentayga versija

    Premium segments
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    1. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pirmo reizi, kopš modeļa prezentācijas 2015. gadā, Bentayga ir ieguvusi Bentley vissportiskāko versiju S. Automašīnas spēka agregāts ir jau atzinību ieguvušais 4.0 litru Twin-Turbo dzinējs, kas attīsta 550 zirgspēku jaudu un 770Nm griezes momentu. Tas ļauj Bentayga S paātrināties līdz 100 km/h 4.5 sekundēs un sasniegt maksimālo ātrumu 290 km/h. Bentayga S īpašās iezīmes ir unikāls sportisks piekares kalibrējums, brīvas plūsmas sporta izplūdes sistēma, kā arī īpašs modeļa sportiskumu akcentējošs dizains.

    Tāpat kā nesen prezentētajā Continental GT Speed modelī, arī Bentayga S izvēles iespējas starp grand-touring komfortu un sportisku braukšanu ir paplašinātas ar šasijas režīmu izvēli. SPORT režīmā Bentayga S nodrošina būtiski uzlabotu veiktspēju salīdzinājumā ar standarta Bentayga.

    Bentayga S jau standarta aprīkojumā uzstādīta Bentley Dynamic Ride aktīvā šķērsstabilitātes sistēma un par 15 procentiem stingrāka piekare. Unikālās Bentley Dynamic Ride sistēmas pamatā ir jaudīgi elektromotori šķērsstabilizatora stieņos, kas ar 0.3 sekunžu reakciju spēj nodrošināt līdz pat 1300 Nm momentu automašīnas sānsveres neitralizēšanai.

    Mazāka sānsvere nodrošina labāku saķeri līkumus, būtiski uzlabo vadāmību un braukšanas komfortu. SPORT režīmā tiek izmainīts arī Bentley Torque Vectoring algoritms, līkuma ieejā viegli piebremzējot aizmugurējo riteni pagrieziena iekšmalā, tādējādi nodrošinot asāku priekšējās ass reakciju.

    Bentayga S sportiskais tēls vizuāli akcentēts ar melniem durvju spoguļiem, tumši tonētiem priekšējiem un aizmugurējiem lukturiem, speciāla dizaina 22’’ vieglmetāla diskiem, kas pieejami trīs krāsojuma versijās: sudraba, matēti melnāvai spīdīgi melnā.

    Modeļa sportiskumu akcentē arī speciāla dizaina aerodinamikas elementi un atbilstošs skaņas pavadījums jaunās izplūdes sistēmas izpildījumā. Jaunā S krāsu gamma papildināta ar Alcantara apdari sēdekļiem, stūrei un ātrumu pārslēgšanas svirai, tādējādi ienesot sportiskākus akcentus izsmalcinātajā Bentayga salonā.

    Bentayga S ieguvis jaunus, moderna dizaina un sportiskākus sēdekļus ar atzveltnē iestrādātu S līnijai raksturīgo izšuvumu. Bentayga S salona apdare pieejama gan četru, gan piecu gan septiņu sēdvietu izpildījumā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē