• Autobrava paplašina pārstāvniecību tīklu Baltijā — apkalpos arī Abarth

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Autobrava, kas ir daļa no starptautiskās uzņēmumu grupas Modus Group, šogad vērienīgi paplašina automašīnu dīleru tīklu Baltijas valstīs. Uzņēmums ir noslēdzis jaunus līgumus ar partneriem Latvijā un Igaunijā, un turpmāk klientiem šajos auto salonos būs iespēja izpētīt, iegādāties, kā arī veikt nepieciešamo remontu Fiat Chrysler Automobiles (FCA) grupas zīmolu automašīnām, piemēram, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo un Jeep.

    Paplašina partneru tīklu un pieejamību

    “Pēdējos gados strauji pieaug Baltijas iedzīvotāju interese par FCA zīmolu automašīnām. Ņemot vērā pieaugošo pieprasījumu, mēs aktīvi attīstām grupas tīklu, izveidojot jaunas pārstāvniecības visā Baltijas reģionā. Šobrīd Latvijā FCA automašīnas pieejamas divās pārstāvniecībās, un drīzumā mums būs vēl trīs Fiat Professional servisa pārstāvji,” informē Pauļus Kudrjavcevs (Paulius Kudriavcevas), Autobrava direktors Baltijas valstīs.

    Pārstāvniecībā Autobrava Mežciems Rīgā augusta vidū būs pieejams Abarth automašīnu klāsta papildinājums, savukārt no mēneša beigām vēl viens serviss Liepājā sāks sniegt Fiat Professional apkopes pakalpojumus. Septembra beigās Latvijā sāks darboties vēl divi Fiat Professional zīmola oficiālie servisi.

    Zaļāki un efektīvāki modeļi

    „Jau pavisam drīz automašīnu klāstam tiks pievienoti jauni Alfa Romeo un Jeep modeļi, kas apmierinās daudzu autovadītāju vajadzības. Saloni, kas atrodas visā Baltijas reģionā, piedāvās iespēju apskatīt un arī izmēģināt jaunos auto modeļus, ” stāsta P. Kudrjavcevs.

    Viens no šīs sezonas svarīgākajiem jaunumiem ir Jeep Compass priekšējo riteņu piedziņas modelis ar automātisko pārnesumkārbu. Šie tehnoloģiski jauninājumi ir nozīmīgas modeļa izmaiņas. Atjauninātais Compass modelis būs pieejams ar 1,3 litru turbobenzīna motoru, kas sasniedz 150 Zs jaudu. Tas ievērojami palielina visurgājēja degvielas patēriņa efektivitāti, nodrošina zemāku oglekļa dioksīda izmešu līmeni un nodrošina vēl labāku veiktspēju uz ceļa un bezceļa apstākļos.

    Vēl viens jaunums, kas šoruden parādīsies Baltijas Jeep klāstā, ir hibrīda Compass modelis. Tie būs pirmie Jeep apvidus auto ar plug-in tehnoloģiju jeb uzlādi no kontaktligzdas.

    Tāpat jaunumi gaidāmi Alfa Romeo automašīnu klāstā – jaunie Giulia, Stelvio un Stelvio Quadrifoglio modeļi atgriezīsies ar atjauninātu interjeru un integrētu uzlaboto vadītāja atbalsta sistēmu (ADAS). Tāpat jaunajām automašīnām būs pieejamas divas uzlabotas versijas – elegantais Ti un sportiskais Veloce.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē