• Alfa demonstrēs brīvdabas kino uz tirdzniecības centra jumta

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    11. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Alfacentrs.lv
    Uz tirdzniecības centra Alfa jumta plānots atsākt demonstrēt kino brīvdabā, aģentūru LETA informēja Alfa pārstāvji.

    Rūpēs par cilvēku veselību, šoreiz vērot filmas varēs tikai no automašīnām.

    Pirmais kino seanss plānots 21.maijā, un interesenti līdz 17.maijam aicināti nobalsot par vēlamajām filmām. Piedāvājumā iekļauti dažādu žanru kino. Lielas atsaucības gadījumā tiks organizēti divi kino seansi, kuros tiktu demonstrētas vislielāko balsu skaitu saņēmušās filmas (katrā seansā cita). Par tām vairāk informācijas ir pieejams mājaslapā – www.alfacentrs.lv

    «Jau 21.maijā vēlamies mūsu apmeklētājus palutināt ar pirmo kino vakaru brīvdabā virs koku galotnēm, atklājot šī gada kino sezonu uz tirdzniecības centra jumta. Mums ir iespēja nodrošināt tādus apstākļus, kuros kino skatīšanās būtu droša un ērta, vienlaikus turpinām pievērst īpašu uzmanību drošības pasākumu ievērošana,» pauda Alfa vadītāja Liene Apine.

    Autostāvvietu skaits ir ierobežots.

    Tie, kuri vēlas apmeklēt pasākumu, aicināti lapā Facebook.com/Alfacentrs/ pie atbilstošā kino pasākuma atzīmēt going, pasākuma publikācijas diskusiju sadaļā nobalsot par vēlamo filmu un sekot informācijai, kurā tiks paziņoti bezmaksas iebraukšanas karšu saņēmēji.

    Tirdzniecības parka pārstāvji atgādināja, ka 7.maijā valdības sēdē pieņemtais lēmums nosaka, ka pasākumos, kur apmeklētājs atrodas vieglajā transportlīdzeklī, cilvēku skaitu neierobežo, tomēr sociālās distancēšanās un higiēnas prasību ievērošana joprojām ir aktuāla. Tāpēc Alfa aicina būt atbildīgiem, gaidot kino un tā laikā neizkāpt no automašīnas bez ārkārtējas nepieciešamības.

    Cilvēki tiek aicināti jau iepriekš atbilstoši sagatavoties pasākumam, lai varētu ievērot valdības norādījumus – nedrūzmēties, ieturēt divu metru distanci no citiem, nepieciešamības gadījumā lietot deguna un mutes aizsegu – tādējādi sevi un citus pasargājot no inficēšanās riska.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē