• 98% no pārdotajiem Lexus ir hibrīdauto

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    16. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Autosalona Lexus Riga Airport apkopotā informācija liecina, ka šī gada pirmajos sešos mēnešos no jaunu auto pārdošanas apjoma 98% ir hibrīdauto. Tas norāda uz to, ka jaunu auto pircēji arvien biežāk priekšroku dod inovatīviem, kvalitatīviem un apkārtējai videi draudzīgiem risinājumiem.

    Aleksejs Radionovs, AS WESS valdes loceklis, skaidrojot Lexus Riga Airport rezultātus norāda: “Šī gada pirmie seši mēneši ir bijuši veiksmīgi, hibrīdauto pārdošanas apjoms ir pieaudzis par 8.33% salīdzinot ar to pašu laika periodu pērn, mēs prognozējam, ka arī gads kopumā būs veiksmīgāks par iepriekšējo.“

    Ir redzama pircēju aktivitātes palielināšanos gan jaunu, gan mazlietotu auto segmentā.

    “98% jaunu auto pārdošanā mūsu klienti priekšroku dod auto ar hibrīdtehnoloģiju, tādējādi apvienojot to ar Lexus eleganto dizainu un inovatīviem tehnoloģiju risinājumiem. Mēs piedāvājam plašāko hibrīdauto modeļu izvēli starp visiem auto zīmoliem, to augstu novērtē mūsu klienti, kam līdz ar to ir plašas izvēles iespējas, nemeklējot kompromisus starp augstāko kvalitāti, teicamu veiktspēju un inovācijām.”

    Pēdējo gadu laikā Lexus hibrīdauto ir ieguvuši plašu popularitāti gan Latvijā, gan pasaulē un to skaits pasaulē jau pārsniedz 1,45 miljonus. Populārākie Lexus hibrīdauto Latvijā ir Lexus RX, Lexus NX un Lexus ES.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē