• Žūrijas atsauksmes par «Latvijas Gada auto 2023» TOP3 – «Škoda Fabia», «VW Taigo» un «Dacia Jogger»

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    Konkursā «Latvijas Gada auto 2023» piedzīvoti blīvākie rezultāti tā pastāvēšanas vēsturē, kad vienādu punktu skaitu ieguva gan 1. un 2. vietas ieguvēji, gan 3. un 4. vietas ieguvēji. Piedāvājam rakstu sēriju, kurā publicēsim konkursa žūrijas atsauksmes par TOP7 automobiļiem. Šoreiz par pirmo trijnieku – «Škoda Fabia», «Volkswagen Taigo» un «Dacia Jogger».
    Nākamais: Škoda Fabia

    Konkursa organizators Māris Ozoliņš: «Jāuzsver, ka par lietotiem auto medijos un internetā ir pieejams daudz viedokļu un vērtējumu, bet par jauniem modeļiem ir ļoti maz informācijas un tieši tāpēc konkurss «Latvijas Gada auto» cenšas piedāvāt Latvijas auto ekspertu viedokli.»

    «Balcia apdrošināšana kā jaunienācējs tirgū lieliski zina, ko nozīmē izcelties jau esošajā industrijā. To varētu salīdzināt arī ar jaunu auto ienākšanu tirgū, kad jābūt radošam, jāparedz nākotne un jāskrien līdzi laikam. Tāpēc esam patiesi gandarīti, būt kopā ar auto industrijas nozīmīgāko konkursu «Latvijas Gada auto». Bija patiess prieks izbaudīt jaunu auto burvību un vērot uz ko ir gatavi auto grandi, lai vēl vairāk pārsteigtu sabiedrību,»  saka Balcia viceprezidents Reinis Bērzkalns.

    Žūrijas atsauksmes par jaunajiem auto:

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē