• Oficiāli: Fetels sezonas beigās pametīs Ferrari F1 komandu

    Auto
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    12. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sebastjans Fetels
    Foto: Ferrari
    Sebastjans Fetels
    Četrkārtējais F1 čempions Sebastjans Fetels un Ferrari F1 komanda šīs sezonas beigās pārtrauks sadarbību, apstiprina abas puses.

    Ferrari un Fetels ir vienojušies, ka 2020. gada sezonas beigās līgums netiks pagarināts, līdz ar to vācu pilots karjeru varēs turpināt citā komandā.

    “Nav kāda viena īpaša iemesla, kas būtu novedis līdz šim lēmumam, ja neskaita saprotamu un draudzīgu vienošanos, ka ir pienācis laiks šķirties, lai visas puses varētu sasniegtu savus mērķus,” teikts komandas izplatītajā paziņojumā.

    “Lai uzrādītu iespējami labākos rezultātus, ir svarīgi, lai visas iesaistītās puses strādātu perfektā harmonijā. Komanda un es esam sapratuši, ka pēc šiem pieciem gadiem mums vairs nav vienojošās vēlmes palikt kopā pēc šīs sezonas beigām, un finansiāliem jautājumiem te nav bijis nekāda iespaida. Es uzskatu, ka tie nekādā gadījumā nevar būt par iemeslu kaut kādiem lēmumiem,” saka Fetels.

    Leģendārajai itāļu F1 komandai Sebastjans Fetels pievienojās 2015. gadā jau kā četrkārtējais F1 čempions. Titulus viņš ieguva, no 2009. līdz 2024. gadam pārstāvot Red Bull vienību. Ferrari komandā vācu pilots ticis pie 14 Grand Prix posmu uzvarām.

    Kā zināms, Fetela komandas biedrs kopš pagājušā gada ir jaunais, ambiciozais Monako pilots Čārlzs Leklērs, ar kuru pieredzējušajam vācu pilotam trasē ir radušās domstarpības un abi ir piedzīvojuši savstarpējas avārijas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē