• Volkswagen R sērijas modeļiem pievienosies sportiskais T-Roc R

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    16. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ženēvas autoizstādē Volkswagen prezentēs papildinājumu leģendārajai R sērijai – jaunu, jaudīgu kompaktā T-Roc modeļa versiju. “R” – specifisks, sportisks dizains ar jauninājumiem gan automašīnas priekšpusē, gan aizmugurē.

    Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē, kas norisināsies no 2019. gada 7. līdz 17. martam, Volkswagen prezentēs papildinājumu savā R sērijas modeļu klāstā – jaunu vadošo modeli no veiksmīgā apvidus automašīnu klāsta, kas tika laists tirgū 2017. gadā – T-Roc R. Spēcīgā Volkswagen R sērija pārliecina ne tikai ar iespaidīgiem veiktspējas rādītājiem, bet Volkswagen T-Roc R modelis akcentēts arī ar unikālo R sērijas interjera un ārienes dizainu.

    Kopš 2017. gada novembra, kad T-Roc nonāca tirgū, pasaulē pārdoti aptuveni 200 000 šī modeļa automobiļi. Jaunais T-Roc R tagad paplašina kompakto krosoveru sortimentu ar izteiksmīgi sportisku versiju, uzrunājot tos, kuri piešķir lielu nozīmi gan stilīgam izskatam, gan izcilai braukšanas pieredzei.

    Jauno T-Roc R izstrādāja un testēja Volkswagen R, tostarp arī leģendārajā Nirburgringā. Automašīnas izstrādi ar savu pieredzi atbalstīja arī pasaules rallijkrosa (WRX) čempions un Volkswagen R braucējs Petters Solbergs, kā arī Volkswagen R braucējs Benjamins Leuchters.

    Leģendārā Volkswagen R sērija apvieno jaudīgākos Volkswagen automobiļus, kuru radīšanā piedalījušies arī sacīkšu braucēji. Volkswagen R jau vairākus gadus ir iesaistījies motorizētajos sporta veidos ar iespaidīgiem rezultātiem. “R” sākotnēji apzīmēja “sacīkstes”, bet kopš tā laika tas ir kļuvis par marķējumu izcilas veiktspējas automašīnām, kā arī zīmolu jaudīgiem sērijveida automobiļiem, kas tagad ir neatņemama Volkswagen ģimenes daļa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē