• Latvijā ieradies jaunais Jeep Wrangler!

    Jeep
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    15. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kurš gan nav dzirdējis vārdu džips lietotu kopā ar kādu auto markas modeli, kas apzīmē paaugstinātas caurgājamības auto ? Jā – tas ir Jeep, kas ir devis vārdu veselam auto segmentam un Jeep Wrangler ir nezūdoša Jeep ikona!

    Ar ceturtās paaudzes Wrangler ražotājs pāršķir jaunu lapu – Jeep šeit nozīmē ne tikai nepārspējamu caurgājamību, bet arī lielisku dinamiku un komfortu un Jeep Wrangler saglabā svarīgākās sava priekšgājēja iezīmes – bezkompromisu caurgājamību un klasisko izskatu papildinātu ar jaunākajām ražotāja tehnoloģijām.

    Ikoniskais Wrangler ir apzināti pilnībā atjaunināts, vienlaikus saglabājot tā priekšteču būtību, leģendārās bezceļa izbraukšanas spējas, autentisko Jeep zīmola stilu un jaunākās tehnoloģiskās iespējas. Praktiskums bezceļos – pirmajā vietā! Wrangler ir rāmja konstrukcijas auto. Tie tiek piedāvāti ar trīs aprīkojuma līmeņiem: Sport, Sahara un Rubicon.

    Īpaši spējīgais Wrangler Rubicon modelis, var lepoties ar nepārspējamu tehnisko saturu, kurā, atkarībā no komplektācijas versijas, var būt iekļautas divas četru riteņu piedziņas, aktīvas, pēc nepieciešamības pieejamas, pilnas slodzes sistēmas: Command-Trac nepilna laika pilnpiedziņas sistēma un Rock Trac pilnpiedziņas sistēma, kā arī Tru-Lock elektriskā priekšējās un aizmugurējās ass bloķēšanas sistēma, un elektroniski atvienojams priekšējais stabilizatora stienis.

    Ikvienam Wrangler ir Trail Rated zīme. Tā nozīmē, ka katrs modelis tika pārbaudīts sevišķi sarežģītos apstākļos un var pieveikt 76 cm dziļu braslu, tā klīrenss ir vismaz 25 cm.

    Joprojām praktiska iezīme nolaižams priekšējais stikls – pateicoties speciāliem stiprinājumiem, to iespējams nolaist ļoti ātri un vienkārši. Tā rāmis tagad savieno abus priekšējos stieņus un paliek vietā pat noliecot stiklu.

    Wrangler piedāvā trīs jumta konfigurācijas: pavisam jauno Sky One-Touch iespējams atsegt ar vienas pogas piespiešanu, Zipperless Premium Sunrider – ar rokām atsedzams, mīksta auduma jumts un Freedom Top – noņemams, trīs daļu cietais jumts. Ērtums bezceļos ar to nebeidzas. Jaunajā Wrangler ir iemontētas sevišķi vieglas un izturīgas alumīnija durvis, kuras iespējams ātri izņemt un var braukt bez tām.

    Wrangler pieejams ar 2 dzinējiem: 2,2 litru dīzeļa MultiJet II un 2,0 l benzīna dzinēju. Dīzeļdzinējs sasniedz 200 ZS un 450 Nm un benzīna 2,0 l dzinējs – 272 ZS un 400 Nm.

    Interjers bagātināts ar jaunumiem. Centrālajā konsolē ieraudzīsiet 7 collu skārienjutīgu ekrānu. Daudzas funkcijas tajā iespējams pārvaldīt ar jaunāko UconnectTM sistēmu, bet viedtālruņus pieslēgt izmantojot Apple CarPlay un Android Auto programmu. Wrangler ir aprīkots ar 12V un USB savienojumiem. Papildus iespējams pasūtīt arī 230V savienojumu un citas komforta sistēmas.

    Drošībai Wrangler ir daudz aktīvu un pasīvu drošības sistēmu, kā aklās zonas vērošanas sistēma, novietošanas asistenti, aizmugurējā skata kamera un četri standarta aprīkojumā esoši, gaisa spilveni.

    Jeep Wrangler sākumcena – 45 990 eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē