• Renault atklāj pirmo 100% elektroautomobiļu pilsētu Francijā

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    23. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pilsētas Apī iedzīvotāji Arjēžas departamentā, kas ir viena no izolētākajām Francijas pilsētām, pateicoties jaunajam Renault ZOE, pāriet uz elektriskajām automašīnām.

    Lai parādītu, ka pāreja uz elektriskajām automašīnām ir iespējama un pieejama ikvienam, Renault sadarbībā ar Publicis ir izstrādājis plānu, kurš paredz izveidot pirmo 100% elektroautomobiļu pilsētu Francijā. Šī pilsēta ir Apī. Trīs gadus Arjēžas departamenta pilsētiņas iedzīvotāji varēs pārvietoties ar jaunajiem Renault ZOE modeļiem un dalīties iespaidos.

    Ja Apī iedzīvotāji, kuri veido vienu no visizolētākajām kopienām, var izmantot elektromobilitātes priekšrocības, tas nozīmē, ka to var paveikt teju vai ikviens. Viņu pieredze un iespaidi  veidos jaunu nodaļu Francijas pilsētu un ciematu vēsturē – ja šī pilsēta var pārslēgties uz elektriskā transporta izmantošanu, kāpēc gan to nevarētu citi?

    Pirmo reizi Renault trīs gadu laikā nodrošinās katrai pilsētas mājsaimniecībai jauno ZOE. Uzņēmums pilsētā uzstādīs visu nepieciešamo uzlādes infrastruktūru.

    Tāpat būs pieejami trīs publiskie maksas uzlādes punkti.

    Jaunais ZOE, kura kilometrāžas diapazons WLTP ciklā ir līdz 395 km un kuru var uzlādēt 150 km nobraukumam jau 30 minūšu laikā, ir ideāls auto šim projektam, lai parādītu  daudzās elektromobilitātes priekšrocības.

    Renault šo oriģinālo un inovatīvo plānu Apī ieviesa šī gada 21. jūlijā un projektā atklāšanā piedalījās pilsētas mērs, vietējo iestāžu ierēdņi, kā arī šajā projektā iesaistītie Renault pārstāvji.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē