• Viņš gribēja nogalināt mani un manus bērnus – sieviete izdzīvo dzērājšofera izraisītā avārijā

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    15. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook / Liene Veigule
    Kāda sieviete sociālā tīklā «Facebook» dalījusies ar nepatīkamu pieredzi. Viņai nācies iekļūt avārijā, kuru izraisīja pretimbraucošs dzērājšoferis. Sievietes automašīnā atradās ar divas nepilngadīgas atvases.

    Sadursme notika Siguldas novadā, Stīveros. Tiek ziņots, ka «Volkswagen» markas spēkrats iebrauca pretējā joslā, izraisot sadursmi ar «Volvo» un BMW automašīnām.

    «Piedodiet, ka lamājos, bet šis vakars bija pilnīgi citādāks, nekā es biju iztēlojusies! Es satiku slepkavu! Viņš gribēja nogalināt mani un manus bērnus! Viņš bija pie stūres, es arī. Tikai es biju skaidrā un braucu, ievērojot noteikumus apdzīvotā vietā, viņš – lidoja ar 2,4 promilēm!» notikušo emocionāli atminas sieviete.

    «Kā ierasts, paņēmu bērnus no treniņiem un pēc 18.00 braucām mājās no Siguldas uz Inčukalnu. Vakaros tumsā braucu pa šoseju, jo nepatīk satikt dzīvniekus uz lauku ceļiem, šovakar domāju: kāda starpība, kur braucu uz 70 km/h – caur Stīveriem vai pa šosejas bedrēm. Un tā es braucu…

    Stīveros liels līkums ir, braucu ap 55 km/h, tūlīt Stīveri beidzas, domāju, uzņemšu ātrumu pēc tam. Pavisam tuvu aizmugurē man nepacietīgs «bembis», es turpinu braukt «lēni», jo apdzīvota vieta vēl nav beigusies. Un tad redzu, ka pretī līkumā lielā ātrumā nesas auto.

    Bāc, viņš brauc taisni! Negriež līkumā! Viņš ir manā joslā! Man pretī brauc! Bērni!

    Rauju pa labi grāvī, skaļš bummmm. Trakais man sānā iebrauca, iemeta manu auto laukā, laikam ar savu priekšējo riteni norāva man aizmugurējo riteni. Karuselis.

    Slepkava ar auto, atsitoties pret manu auto, ietriecās man aizmugurē braucošajā bembī, kurā bija jauna sieviete ar divgadīgu bērnu!

    Paldies Dievam, viņām viss ok, kaut auto priekša sašķaidīta!

    Es izrāpos no grāvja, nāk pretī streipuļojošs cilvēks un saka, ka esot vainīgs! Es sāku uz viņu kliegt, vai viņš ir piedzēries? Vai gribēja nogalināt mani un manus bērnus?! Klusē…» raksta cietusī autovadītāja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē