• VIDEO: Vecrīgā divas apreibušas sievietes nesekmīgi cenšas aizbraukt uz «McDonald’s»

    Veselīgs dzīvesveids
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Svētdienas rītā, 10. jūlijā, neilgi pēc pulksten 6.00 Rīgas pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki kamerās pamanīja divas sievietes, kuras, iespējams, alkohola reibumā mēģinājušas braukt ar vienu “Bolt” elektroskrejriteni. Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes ekipāža.

    Ierodoties notikuma vietā, likumsargi sastapa kamerās redzamās sievietes un izskaidroja policijas ierašanās iemeslu.

    Abas elektroskūtera braucējas atzina, ka esot lietojušas alkoholiskos dzērienus, pēc kā gribējušas aizbraukt uz ātrās ēdināšanas restorānu “McDonald’s”. Vienlaikus abas pārkāpējas pauda sašutumu, nesaprata policijas ierašanās iemeslu un uzskatīja, ka elektroskrejriteņa noteikumu pārkāpšana nav iemesls apturēšanai.

    Ņemot vērā to, ka apturētās sievietes atradās manāmā alkohola reibumā, uz notikuma vietu tika izsaukta Valsts policijas ekipāža, kurai abas personas tika nodotas turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

    Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka Ceļu satiksmes likums nosaka aizliegumu vadīt elektroskrejriteni, ja vadītāja alkohola koncentrācija asinīs pārsniedz 0,5 promiles, kā arī, elektroskūtera vadītājam aizliegts vest pasažieri.

    Tāpat policija atgādina, ka pilsētā kārtība tiek uzraudzīta ne tikai ar policijas patruļām, bet arī caur videonovērošanas kamerām. Pēdējo dienu laikā tieši ar kameru palīdzību vecpilsētā pieķerti vairāki neapdomīgi elektroskrejriteņu vadītāji.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē