• VIDEO: Policija aptur stipri iereibušu smagās automašīnas vadītāju

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pateicoties aculiecinieka operatīvajai rīcībai, policija aptur stipri iereibušu smagās automašīnas vadītāju

    Pateicoties aculiecinieka operatīvajai rīcībai, izsaucot policiju, tika apturēts automašīnas Renault vadītājs, kurš pie transportlīdzekļa stūres bija sēdies stiprā alkohola reibumā. Valsts policija izsaka pateicību autovadītājam, kurš nepalika vienaldzīgs un ziņoja par autovadītāju, kurš ar savām darbībām apdraudēja citus satiksmes dalībniekus.

    Ceturdien, 6.maijā, braucot Rīgas virzienā kāds autovadītājs pamanīja smago automašīnu Renault, kas nespēja noturēties savā joslā, ik pa brīdim pārbraucot viduslīniju. Aculiecinieks sekoja šai automašīnai drošā atstatumā un izsauca policiju. Zvanītājs informēja, ka, iespējams, automašīna Renault vadītājs ceļu satiksmē piedalās alkohola reibumā. Izbraucot policijas norīkojumam, minētā automašīnas tika pamanīta uz autoceļa Rīga – Sigulda – Igaunijas robeža 85. kilometrā.

    Apturot automašīnu, ar vīrieti uzsākta saruna, kuras laikā apstiprinājās aculiecinieka sniegtā informācija.

    Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi, konstatēts, ka automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā, proti, 2,62 promiles. Par notikušo policijā sākts administratīvais process.

    Valsts policija izsaka pateicību autovadītājam, kurš nepalika vienaldzīgs un ziņoja par autovadītāju, kurš ar savām darbībām apdraudēja citus satiksmes dalībniekus.

    Ja transportlīdzekļa vadītājam ir aizdomas, ka kāds no apkārtējiem autovadītājiem piedalās ceļu satiksmē alkohola vai citu vielu reibumā, aicinām nekavējoties par to informēt policiju, zvanot uz tālruņa numuru 110. Zvanītājam jāinformē policija par aptuveno ceļa posmu, kur pārvietojās aizdomīgais autovadītājs, kā arī būtu vēlams, ka tiek norādīts tā transportlīdzekļa marka un valsts reģistrācijas numurzīme.

    Tāpat policija atkārtoti atgādina, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana ir divas nesavienojamas lietas un iereibis transportlīdzekļa vadītājs apdraud ne tikai pats savu veselību un dzīvību, bet arī rada draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Aicinām rūpēties par savu un līdzcilvēku drošību un nekādā gadījumā nesēsties pie transportlīdzekļa stūres alkohola reibumā, tāpat nesēsties automašīnā, kur pie stūres atrodas iereibis vadītājs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē