• VIDEO: Pārgalvīgs autovadītājs Rīgas ielās bēg no policijas un finišē ar nolauztu riteni

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    5. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    Otrdien, 3. martā, ap pulksten 19.10 Valsts policijas Patruļpolicijas ekipāža Rīgā, Ilūkstes un Lubānas ielas krustojumā pamanīja kādu aizdomīgu BMW markas automašīnu, kuras vadītājs brauca neadekvāti un radīja policistiem aizdomas, ka viņš, iespējams, atrodas apreibinošo vielu ietekmē.

    Pārbaudot automašīnas valsts reģistrācijas numura zīmi datubāzē, tika konstatēts, ka automašīnai nav Obligātā civiltiesiskā transportlīdzekļu apdrošināšana (OCTA). Likumsargi pieņēma lēmumu apturēt aizdomīgo transportlīdzekli. Policisti vairākkārt aicināja automašīnas BMW vadītāju apturēt transportlīdzekli, taču viņš uz likumsargu lūgumu nereaģēja, bet tieši pretēji, uzsāka bēgšanu.

    Pēcāk Krasta ielā bēgošā automašīna iebrauca šķērslī un avarēja. Pēc avārijas izraisīšanas, no automašīnas izlēca tās vadītājs un pasažieris, kuri mēģināja bēgt. Likumsargiem, pielietojot fizisku spēku un speclīdzekļus, abas personas tika aizturētas.

    Pārbaudot transportlīdzekli, tajā tika atrastas, iespējamas, narkotiskās vielas. Atsavinātajai vielai nozīmētas ekspertīzes. Tāpat arī abi jaunieši pēc aizturēšanas tika nogādāti ekspertīzes veikšanai, lai noskaidrotu, vai viņi atrodas psihotropo vielu ietekmē.

    Aizturētais automašīnas vadītājs ir 2001. gadā dzimis vīrietis. Jāpiebilst, ka jaunietis pie automašīnas stūres bija sēdies bez iegūtas transportlīdzekļa vadītāja apliecības.

    VP Rīgas Latgales iecirknī ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta pirmās daļas par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu bez nolūka tās realizēt — par šādu noziegumu paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai ar naudas sods un probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

    Tāpat ir uzsākts kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu bez tā vadīšanas tiesībām un, iespējams, narkotisko vielu iespaidā.

    Video skaties raidījuma Degpunkts sižetā:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē