• VIDEO: Latvijas uzņēmums iegvis specializētu auto eļļu savākšanai

    Gribu dzīvot zaļāk
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Bīstamo atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums Eko Osta ir papildinājis autoparku ar jaunu specializēto automašīnu. Kompaktais un manevrētspējīgais auto ir īpaši piemērots atstrādātās eļļas savākšanai autoservisos, auto dīlercentros un industriālajos uzņēmumos.

    Dažādu videi bīstamo šķidro atkritumu savākšanai un transportēšanai paredzētajai 12 t Volvo FL kravas automašīnai ir uzstādīta cisterna ar sūknēšanas iekārtu.

    Šī zviedru ražotāja kravas automašīna ir izstrādāta un pielāgota tieši pilsētas videi, bet tās dzinējs atbilst stingrajām Euro 6 ekoloģiskajām normām.

    Dodot priekšroku ilgtspējīgai un videi draudzīgai pieejai, jaunajā automašīnā ir izmantota atjaunota cisterna no 30 gadus veca Mercedes-Benz markas auto.

    Vecā spēkrata šasija bija savu laiku nokalpojusi un to vairs nebija jēgpilni turpināt ekspluatēt, taču Glahn & Plaumann alumīnija cisternu un iekārtas bija iespējams renovēt un turpināt izmantot uz jaunās šasijas.

    “Izvēlējāmies ilgtermiņā labāko risinājumu gan no finansiālās puses, gan no ilgtspējīgas domāšanas viedokļa. Kopā ar sadarbības partneriem veicām padziļinātu vecās cisternas un iekārtu tehnisko izpēti un konstatējām, ka tā ir apbrīnojami labā tehniskā stāvoklī.

    Lai pagarinātu tās mūžu, nolēmām veikt pilnu tās renovāciju, kuras ietvaros nomainījām  sūknēšanas iekārtas pret jaunām. Pēc pilnīgās atjaunošanas cisterna ir kā jauna un kalpos vēl ļoti daudzus gadus,” uzsver Eko Osta Transporta daļas vadītājs Jurģis Ansfelds

    .

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē