• VIDEO: Latvijā prezentēts jaunais Hyundai Tucson

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Jaunās paaudzes pilnīga hibrīda sistēma, elektroniski regulējama balstiekārta, nepārtraukti mainīga vārsta ilguma (Continuously Variable Valve Duration, CVVD) benzīna turbodzinējs un vismodernākie jaunie dekoratīvajā režģī integrētie dienas gaismas lukturi un pārveidotie aizmugurējie lukturi kā standarts visiem modeļiem padara to atšķirīgu no visām pārējām automašīnām uz ceļa.

    Pilnīgi jaunais Hyundai Tucson ir ievērojams solis uz priekšu autoražotāju produktu klāstā. Jaunais trīs zonu gaisa kondicionieris un daudzkrāsains salona noskaņojuma apgaismojums 64 dažādās krāsās, kā arī ievērojami atjaunotās drošības sistēmas, piemēram, krustojuma radaru sistēma. Piermie hibrīdās versijas ar benzīna un dīzeļdzinējiem un 48 V ekoloģiskie hibrīdmodeļi tirgū nonāks 2020. gada novembrī.

    Jaunā Hyundai Tucson cenas sākas no 22 990 eiro (1.6 T-GDI 150 ZS 6MT Comfort).

    Tucson ir pieejams trīs aprīkojuma līmeņos: Comfort, Style un Premium

    Standarta aprīkojumā ietilpst navigācijas sistēma ar 10,25 collu krāsainu skārienekrānu un Bluelink telemātikas pakalpojumi, elektroniski vadāma balstiekārta, elektroniska E-Shift un aklās zonas brīdināšanas sistēma.

    Aklās zonas monitors ir jaunums šajā segmentā: kad vadītājs pārslēdzas uz pagrieziena signālu joslas maiņai, 10,25 collu displejā redzams, kas notiek aklajā zonā. Tas papildina spoguļos redzamo attēlu un uzlabo redzamību tumsā un lietū. Augstākās klases frontālās sadursmes novēršanas palīgsistēma (FCA) ir aprīkota arī ar kreisā pagrieziena drošības funkciju krustojumā, kas brīdina arī par pretimbraucošo satiksmi. Aizņemta aizmugurējā sēdekļa signāls padara jauno Tucson par drošu un uzticamu ģimenes automašīnu. Aizmugurējo pasažieru komfortu uzlabo trīs zonu gaisa kondicionētājs.

    Tucson pieejams arī papildaprīkojums, piemēram, tālvadības pašparkošanās sistēma: Remote Smart Park Assist. Šī papildaprīkojuma sistēma ļauj ar tālvadības pults palīdzību iedarbināt automašīnu, kā arī likt tai braukt uz priekšu un atpakaļ. Pateicoties šai sistēmai, automašīnu var viegli noparkot arī šaurās vietās. Tālvadības pašparkošanās sistēma ir pieejama tikai hibrīdauto versijām, taču vēlāk būs pieejama arī uzlādējamajām  hibrīdu versijām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē